EI KANNATA NUOLAISTA ENNEN KUIN TIPAHTAA


Mä hehkuttelin, että nyt alkaa olo helpottamaan.. No ei ihan sitten alkanu. Nää pari-kolme edellistä päivää on ollu yksiä vaikeimpia koko raskauden aikana. Eilen illalla juttelin norjaa parisen tuntia, tietty siihen samaan aikaan, kun Lina ja Elle pitäis nukuttaa. 
Kaikki hajut ällöttää enemmän kuin ikinä. Mun mielestä meidän keittiössä haisee mädäntyvä, märkä rotta. Kukaan muu ei haista mitään. Samoten kaikki muutkin hajut puskee kyllä nenästä sisään sellasella voimalla, että parempi kulkea klipsi nenässä.. 
Eli ei ole helpottanu olo. Tänään haaveilin parin tunnin tiputuksesta ja siitä ihanan autuaallisesta olosta, mikä sen jälkeen tulee.. 

Mutta maha kasvaa, vauva kasvaa ja minä odotan enemmän kuin innolla seuraavaa tapaamista vauvan kanssa, ultran välityksellä. Tällä kertaa maha on todella ylhäällä, mitä ei ehkä tuosta kuvasta näe. Ennen olen ollut tasapuolisen pyöreä, mutta nyt maha on ylhäällä ja "pystyssä".
Mahan koko lähentelee samoja mittoja niiden kanssa, jotka ohittavat puoltaväliänsä raskaudessa. Olen onneksi jo tottunut siihen, että mun maha kasvaa supernopsaan ja tulee varmasti olemaan iso loppuraskaudessakin. Mutta niihin "kuinka monta sieltä tulee" -vitseihin en ole vieläkään tottunut... 

Täällä siis maataan vieläkin sängyn pohjalla niin paljon kuin on vaan mahdollista - hyvin vähän, mutta tehokkaasti. 
Vauvalle oon jo uskaltanu ostaa muutamia vaatteita, joita esittelen enemmän, kunhan vain ihan oikeasti olo sallii. Olen niin innoissani kaikista vauvahömpötyksistä, että tulee itsellekin yökkäysreaktioita :D 

Nyt odotan vain sitä, että tää kamala olo loppuu _ihan oikeasti_.

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Thääänks! Kai tää tästä joskus loppuu ihan oikeastikin :D
   Viimeistään synnytyksen jälkeen? ;)

   Poista
 2. Voi höh. :( Toivottavasti paha olo helpottaa pian. Hurjasti tsemppiä.♥
  Noi "ootko varma et siellä on vaan yks" kommentiti on kyllä todella hanurista. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon kans! <3

   Joo, en niitä koskaan itseeni ota, mutta ärsyttää ajatuskin siitä, että ne on oikeasti jonkun mielestä hauskoja letkautuksia :DD

   Poista