YKSI YSTÄVÄ VIIKOSSA

Siinä on mun uus elämänohje. Itselleni lähinnä tarkoitettu, mutta toimii 98% varmuudella kaikkiin muihinkin. 
Olo on ollut aika yksinäinen ja aikuisseura on rajottunut lähinnä omaan peilikuvaan. Vaikka tietty se seura on sitä fiksuinta ja aina oikeassa olevaa, niin kyllästyy siihenkin aika äkkiä. Oon kaivannut ystäviäni ja sitä ihka oikeaa keskustelua jonkun kanssa, ihan sama mistä aiheesta, kunhan se toinen osapuoli ei uhmakiukuttele kesken keskustelun ja kerro, että mä oon tyhmä. 
Samalla oon kuitenkin todella väsyny koko ajan jäätävän univajeen ja raskauden tuoman väsymyksen takia, joten lähteminen edes lähikauppaan on välillä aikamoisten ponnisteluiden edessä..  


Päätinkin pari viikkoa sitten, että näen edes yhden ystävän viikossa. Se auttaa jaksamaan ja sen verran pystyn aika kiireisestä muusta aikataulusta ja aromottomasta väsymyksestä huolimatta toteuttamaan. Edes yhden kerran ihan oikeasti ulos kotoa ja yli 18-vuotiaan seurassa. 
Olen tähän mennessä käynyt lounaalla niin siskoni kuin ihanan Ann-Christinenkin kanssa. Viime lauantaina näin luokkakavereitani ensin uusien kynsien merkeissä ja sitten illalla herkullisessa Blankossa illastaen. 


Huomenna on treffit Meren kanssa ja sitten muutama päivä menee ärsyttävissä pakkopullatapaamisissa, jotka aiheuttavat ahdistusta jo etukäteen. Onneksi voin huomenna imaista kaikki Meren energiat (haha, sori), joten uskon pärjääväni keskiviikon ja torstain pakkopullat. 
Perjantaina onkin ihanaa erilaista tekemistä ja pääsen tekemään ystävälle kampauksen vuosijuhliin! Kaikki hiuksiin liittyvä saa meikäläisen aina ihan uudelle tasolle ja innostumaan. Yksi ystävä viikossa. Musta aika realistinen ja helppo toteuttaa? Mun oma aikataulu rajottuu aina 8-14 väliselle ajalle, kun pikkaset on päiväkodissa, mutta se on juurikin sitä lounasaikaa ja oonkin ollut todella tyytyväinen, kun oon päässy muutaman kerran täysin valmiiseen pöytään syömään. Kerrankin joku muu tekee ruokaa kuin minä! 

Miten usein te näette ystäviänne? Miten järkkäätte aikaa toisille aikuisille? 

4 kommenttia

 1. Todella hyvä perjaate että pyrkii näkemään ystäviä vähintään kerran viikossa.

  Minä näen ystäviä yhdestä kolmeen kertaa viikossa, muutama ystväni käy meillä pelaamassa lautapelejä lasten mentyä nukkumaan, toisien kanssa käymme lounaalla tai esim. uimassa.
  Itse pyrin näkemään ystäviä ilman lapsia, jotta voin täysillä keskittyä viettämään aikaa heidän kanssaan.
  Onnellinen olen siitä, että tällä hetkellä ajanpuute tai kiire ei ole rajoittanut ystävieni näkemistä.


  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Kuulostaa todella mukavalta!

   Mäkin tykkään enemmän nähdä ystäviä ilman lapsia, mutta suurella osalla on myös samanikäisiä lapsia, joten lastenkin kanssa on kiva järkkäillä jotain.

   Oikein ihanaa loppuviikkoa sulle!

   Poista
 2. Ihana idea!
  Olen nyt ajanpuutteessa pyrkinyt soittamaan ainakin yhdelle ystävälle per päivä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuokin! Soittaminen on aina niin paljon kivempaa kuin esim. tekstiviesti! :)

   Poista