VUODEN VIISAAMPI

Täällä ollaan. Elossa, muttei elämäni voimissa. 
Pääsiäinen tuli ja meni, meillä se sujui ihan kivasti. Ensin mun isä ja Mummu kävi meitä moikkaamassa perjantaina ja sitten lauantaina kävin ottamassa TYKSistä lisäpotkua eli nesteytyksessä tuli maattua parisen tuntia. 
Raskaus on ottanut veronsa ja mun vointi on ollut jo pitkään todella heikko. Lauantaina oli pakko lähteä päivystykseen ja hyvä, että lähdin - sen jälkeen on ollut enemmän energiaa kuin aikaisemmin. 


Tänään on mun syntymäpäivä. 
Tänä vuonna se ei enää tunnu niin juhlalliselta. Käytiin jo viime viikon torstaina kaveriporukan kanssa syömässä Blankon ihania ruokia kimpassa ja samalla juhlistamassa mua. Nyt oon kaks alkoholitonta skumppaa rikkaampi ja mikä ihaninta - sain ihan supermageet yksisarvissukat! 

Tänä vuonna oli ensimmäinen kerta 30 vuoden aikana, kun mä en saanu syntymäpäiväkorttia Mummulta ja Papalta. Se ehkä veti mun mielen alas koko pääsiäisen ajaksi. Tiedän, että Papan lähettämä kortti olis tullu jo viime viikolla ajoissa, viimeistään keskiviikkona. Siinä olis ollu jonkinlainen ruusu ja kultaisilla kirjaimilla Onnea!. 
Jos joku tulee nyt uutena lukijana mukaan, niin mulle hyvin tärkeä Pappa kuoli viime kesänä ja menetys on ollut suuri. 

Mutta tänään kuitenkin oon taas vuoden vanhempi, vuoden viisaampi ja vuoden verran kokemuksia rikkaampi. 
Vuosi on ollut todella erilainen, miten menneen vuoden olin aikaisemmin ajatellut menevän. Silti olen aika tyytyväinen siihen, missä tällä hetkellä elämässäni olen.

...tosin en siihen kuinka vanha jo olen... apua!

4 kommenttia