HELMIKUUN LUETUIMMAT

Helmikuu tuli ja meni. Hyvin äkkiä. 
Meillä on ainakin aika mennyt kuin siivillä ja kohta taitaa olla jo kesäkin.. 

On siis aika taas listata edellisen kuukauden luetuimmat tekstit. Otan suosiolla pois kaikki synttäriviikon arvontapostaukset, joita joukossa on muutama. Keskitytään asiatekstiin ;) 


Synttäriviikon postaukset olivat luettuja. Kiitos siitä! Top kymppiin ylsi niin En ole koskaan...  kuin itseä ainakin kovasti muiden bloggaajien tavat kiinnostava Blogin kulisseissa. Olisi kiva lukea muiden bloggaajien tapoja tehdä hommia! Haaste siis heitetty! 

Meidän ihana laivareissu ja siitä kertova Perheluksusta pyörii edelleen luetuimpien postausten joukossa. Eikä kyllä mikään ihme! 
Lina kinuaa edelleen päivittäin laivalle ja nykyään laiva jo odottaa häntä satamassa. Tulisipa jo kesä, jotta päästäisiin uudelleen reissaamaan!


Hauskaa, että Date night oli luetuimpien tekstien joukossa. Ehkä hämäsin teitä otsikoinnilla ja luulitte oikeasti, että meikäläinen olisi päässyt treffeille? Hah! 
Mutta meillä oli kyllä siskoni kanssa todella mukava ilta keskenämme ja se veti vertoja mille tahansa treffeille! 
Hieman samantapainen postaus Kolmen tytön viikonloppu oli noussut myös yhdeksi luetuimmista postauksista. 


Yllätyksenä itselle tuli, että Hyvät päiväkotivaatteet -postaus on top 10 joukossa! Ihanaa, että niinkin "tavallinen" aihe on kerännyt lukijoita. 
Suunnitelmissa onkin tulevaisuudessa keskittyä hyvin arkisiin ja maanläheisiin postauksiin ja päiväkotivaatteiden suosio kertoo ehkä siitä, että niitä tekin tykkäätte lukea? Olenko väärässä? 

Mitenkään yllätyksenä ei ole tullut, että erosta kertova No words on kärjen tuntumassa. Samalla se nosti myös Karu totuus -postauksen muutaman vuoden takaa ylös luettuihin teksteihin. 

Luetuimpiin kuitenkin ehdottomasti kuuluu kaikki raskauteen liittyvät postaukset: Rakkauden päivä, Miten raskaus ja ero kuuluu samaan lauseeseen? ja Alkuraskaus - ennen plussaa

Maaliskuu tuo tullessaan entistä enemmän raskauspostauksia. Lupaan/pahoittelen. Tällä hetkellä meikäläisen elämä pyörii vain ja ainoastaan lasten ympärillä, joten mitään sen ulkopuolelta valitettavasti tuskin tulen kirjoittelemaan. 
Muutenkin koen eläväni pienessä kuplassa, josta en välttämättä halua edes ulos. Voisi olla liian rankkaa kohdata ulkomaailma? 

Oikein ihanaa alkanutta maaliskuuta!!

Ei kommentteja