TAMMIKUUN LUETUIMMAT

Herätän vanhan postaussarjan eloon ja aloitan aina joka kuukausi edellisen kuun luetuimmilla postauksilla. 
Ainakin itse tykkään tästä ja näin tulee tiivistettyä aina yksi kuukausi pieneen pakettiin. Listan teen analyticsin mukaan, joten se on hieman tarkempi kuin bloggerin oma listaustapa. 


Tammikuussa kävijämäärät nousivat pitkästä aikaa todella paljon. Kiitos teille kaikille! Kävijämäärän nousu ja lukijoiden kiinnostuminen antaa aina lisäintoa omaan bloggaamiseen ja toivon, että se näkyy myös teille. 
Tammikuussa sinnikkäästi top 10 sijoilla pyörii edelleen Häät: Juhlatilat Turussa - Onko paikalla väliä? Häät ovat ikuinen aihe, josta haluaisin päästä kirjoittelemaan lisää, mutta omat suunnitelmamme junnaavat meistä riippumattomista syistä paikoillaan. Toivottavasti taas pian saan asetella ruusunpunaiset rillit päähäni! 

Luetuimpien joukkoon pääsivät myös mielipidetekstit Lapset ja alkoholi ja Tumppaa se rööki. Itse koitan harvoin "sekaantua" mihinkään, koska aina joku vetää kurpitsan nenään, mutta tupakkapostaus sai todella positiivisen vastaanoton ja olen siitä todella iloinen! 
Alkoholipostaus oli taasen enemmän omaa pohdintaani siitä, miten antaa lapsille esimerkkiä kohtuullisesta alkoholinkäytöstä. Asiaa mietin vieläkin paljon. 


Kaikki synnytyskertomukset ovat tammikuun luetuimpien top kympissä. Eikä mikään ihme, sillä niitä on aina ihana lukea. Postauksesta Ihanan kamala synnytys pääset lukemaan ne kaikki. Edellä mainittu postaus on tammikuun toiseksi luetuin postaus! 
Synnytys on sydän! 

Kaikista kiinnostavin postaus oli kuitenkin lukijoiden mielestä Perheluksusta, joka oli meidän perheen lomareissu Silja Serenadella Tukholmaan ja takaisin. 
Aivan ihana reissu! Lina kyselee vieläkin päivittäin, koska lähdetään takaisin "muumilaivaan". Inhottaa, kun toinen ei oikein ymmärrä aikamääreitä ja "kesällä" on neidille todella hatara selitys. Hän itse vastaa aina "ihan kohta". Voi raasua... 


Mahtava aloittaa mukavilla kävijämäärillä uusi vuosi - näitä odotan innolla jatkossakin! Kiitos teille ihanat! 

Oikein hyvää alkanutta helmikuuta!

Ei kommentteja