SUPERMOOD

Ylistin jo joulukuussa Supermoodin voiteet maasta taivaaseen. Ylistän vielä vähän lisää - koskaan ei ole allekirjoittaneen iho ollut näin hyvässä kunnossa! 
Ihoni on todella vaikea kosteuttaa, kaikki "aikuisten rasvat" saavat ihoni kukkimaan ja olen niiden jälkeen ollut enemmänkin teini-iässä kuin aikuinen nainen. Joten joudun myöntämään, etten ole ennen Supermoodin kasvovoiteita käyttänyt ns. naamarasvoja ikinä. Koska ne eivät yksinkertaisesti ole minulle sopineet. Kasvovettä olen viimeisen reilu puolivuotta käyttänyt ja se sopii iholleni myös loistavasti. 
Jopa oma äitini kyseli Supermoodin tuotteiden perään vähän en jälkeen kuin olimme tammikuussa tavanneet - "Mäkin haluan sellasen ihanan pehmeän ihon, kun sulla on". Äiti on yhdeltä ammatiltaan kosmetologi ja on kyllä koko ikänsä osannut valita oikeat ihonhoitotuotteet, joten jos äiti kyselee jonkun perään, on se jokin todellakin sen arvoista!

Supermoodin on perustanut koko Suomen tuntema ihana Anne Kukkohovi. Supermood on siis täysin suomalainen kauneudenhoitosarja, jota kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Arvoina Supermoodilla ovat ekologisuus, eettisyys ja puhtaus. 

Sain oikeuden valita teille Superoodin verkkokaupasta tuotteita ja kasata niistä paketin, joka arvo on noin 129€. Vaikeaa oli, sillä kaikki tuotteet ovat niitä, joita jokainen nainen kaipaa omaan kosmetiikkakaappiinsa, mutta sain kasattua teille seuraavanlaisen paketin: 
The Perfect Day Cream - itse käytän tätä päivittäin. Loistotuote, joka saa kasvot loistamaan, sillä oikealla tavalla. 
Youth Restoring Night Cream - käytössä myös täällä iltaisin. Koska let's face it - ei tässä enää mitään nuoria olla ja kaikki keinot nuorekkuuden ylläpitämiseen on jo otettava käyttöön. 
Beauty Chocolate - näitä levyjä tulee kaksi, jotta saatte koko rahan edestä tuotteita. Mutta hei! Kun löysin suklaalevym luonnonkosmetiikkabrandin verrkokaupasta, niin totta kai asia piti heti tutkia! "Syö itsesi kauniiksi Suomessa käsintehdyllä suklaalla. Tuote sisältää raakasuklaan (70%) lisäksi päivittäisen annoksen korkealaatuista kiinteyttävää kollageenia." On siis aivan pakko tarjota teille mahdollisuutta herkutella ja kaunistua siinä ohessa. Vai kaunistua ja herkutella siinä ohessa... Päättäkää itse!

Supermoodin ihanan tuotepaketin arvontaan voit osallistua Annu E. -blogin Facebooksivuilla, josta löydät myös tarkemmat ohjeet osallistumiselle. 
Aikaa osallistua on tästä päivästä 9.2. lähtien aina torstaihin 11.2. saakka. 
Voittaja julkaistaan kaikkien Synttäriviikon arvontojen yhteisessä Voittajat -postauksessa 17.2.2016. 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Ei kommentteja