MUUMIMAAILMA

http://www.muumimaailma.fi/

Muumimaailma. Meidän pikkasten ykköslempparimustgopaikka. Viime kesänä käytiin Muumimaailmassa ihka ensimmäistä kertaa Linan ja Ellen kanssa. Tammikuun risteily muistutti Muumeista ja Muumeja halailtiin vielä Ipanahipoissakin parisen viikkoa sitten. 
Elle katselee vieläkin Muumimaailman karttaa ja Lina sanoo haluavansa heti takaisin Muumilaaksoon. 

Vaikka Muumimaailma ehkä mielletään enemmän kesän juttuna, niin Muumimaailma avaa ovensa myös talvella! Nimittäin Muumimaailman Taikatalvi avautuu kaikille talviloman aikana 20.2. - 28.2. joka päivä kello 10-16.
Meillä on suunnitelmissa suunnata itsekin Muumimaailman Taikatalveen loman aikana. Päivää emme ole vielä lyöneet lukkoon, mutta onneksi se on meillä kaikilla loma-aikaa, joten mitä sitä turhia etukäteen suunnittelemaan! 

*Kuva: Muumimaailma*
Muumimaailma ja minä haluamme arpoa teille hyvät lukijat 4 vapaalippua Muumimaailman Taikatalveen! 
Liput arvotaan 2 lipun paketeissa, joten onnellisia voittajia tulee olemaan kaksi kappaletta! 
Arvonta suoritetaan Instagramin puolella, josta löydät tarkemmat osallistumisohjeet. Osallistuminen alkaa nyt heti ja päättyy maanantaina 15.2. klo 23:59.

Voittajat julkaistaan kaikkien Synttäriviion arvontojen yhteisessä Voittajat-postauksessa 17.2.2016.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


2 kommenttia

  1. En voi muuta sanoa kuin että jumaliste että ärsyttää nämä instagram -arvonnat! Miksi??????

    VastaaPoista
  2. Joitain ärsyttää blogin puolella olevat arvonnat ja joitain taas Facebookissa olevat arvonnat. Koskaan ei voi miellyttää kaikkia, aina joku on vihainen.

    Huomenna tulee arvonta, johon voi osallistua jokaisessa kolmessa kanavassa, joten toivottavasti se miellyttää myös sinua.

    VastaaPoista