KYMPPIVEEEilen oli R:n syntymäpäivät. En osaa vieläkään kuvitella, että neiti on jo täyden kymmenen vuotta vanha. 
On niin ihanaa, kun R on vielä lapsenomainen. A on aina ollut askeleen edellä, eikä koskaan oikeastaan ole ollut kunnolla lapsellinen lapsi. R taas on juurikin sitä, ihana, lapsenomainen lapsi, joka katsoo maailmaa ruusunpunaisten lasien läpi ja reagoi asioihin herkästi. R vietti perjantaina kaverisynttäreitä ja tällä kertaa täytekakun sijaan hän halusi mutakakkua. Karkkien, poppareiden ja pakollisten sipsien mukaan ajattelin ujuttaa smoothiet, tai oikeaoppisemmin fruitiet, sillä niihin ei tullut maitoa. 
Pyrin aina lasten syntymäpäiväjuhlilla jotain hieman terveellisempää kaikkien herkkujen keskellä ja yleensä meillä onkin hedelmäsalaattia tarjolla. Nyt korvasin hedelmäsalaatin tekemällä kaikille valmiit smoohtiet. Lapset tykkäsivät niistä ihan hulluna! Tämä tapa jää meille kyllä ehdottomasti käyttöön! Nyt, kun R on täyttänyt 10, niin alan odottelemaan häneltäkin edes sitä esiteini-ikää. Onneksi näyttää siltä, että R on huomattavasti helpompi tapaus kuin isosiskonsa, mutta never say never. Aika näyttää. 
Kunnes se teini-ikä iskee, niin nautin siitä, että minulla on lapsi, joka uskoo ihmisyyteen ja kaikkeen hyvään! Rakastan tuota ihanaa, välillä hyvinkin hajamielistä, mutta suloisempaakin suloisempaa lasta! 

2 kommenttia

 1. Näyttää ja kuulostaa hyvältä ! Voisin myös kokeilla seuraavilla lastenjuhlillamme smoothieita!

  Mukavaa maanantaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Meillä ainakin täys hitti! :)

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista