KOLMEN TYTÖN VIIKONLOPPU

Me vietetään harvinaisesti kokonaan kolmen tytön viikonloppua. Pienemmät menivät isänsä luokse yökylään koko viikonlopuksi ja kotiin jäimme vain me kolme. Isommat tytöt ja minä. 

On ollut todella omituista olla ihan kolmistaan. Ikävä pieniä uhmiksia on kova, mutta rehellisyyden nimissä, pari viimeistä päivää Linan ja Ellen kanssa alkoivat ottaa jo koville - Linalla on ollut korkea kuume ja paha korvatulehdus, Ellellä sahaavaa lämpöä, joten ulos ei ole ollut asiaa koko viikkoon = todella kyllästyneet ja ylivilkkaat lapset. Onneksi maanantaina on taas päiväkoti ja arki palaa tähänkin taloon, kun kuumeet ja tulehdukset ollaan selätetty.

Mitä me ollaan sitten kolmistaan tehty? 
Eilen menin A:ta vastaan koulumatkalle ja kävimme yhdessä kaupassa. Valkkasimme viikonlopun ruoat ja juteltiin koko matka kotiin kaikenlaisia asioita. Kotona tehtiin kaikki kolmistaan ruokaa, siivottiin tyttöjen vaatekaapit. Listattiin vaatteet, joita tarvitsee ostaa, A antoi pieniä R:lle ja rikkinäiset heitettiin roskiin. 
Puuhastelun jälkeen sovittiin illalla katsottava yhteinen elokuva, lämmitettiin sauna. Saunottiin kimpassa ja istuttiin telkkarin ääreen katselemaan Maleficent - Pahatar. Tytöt saivat pitkästä aikaa herkutella limulla ja sipseillä. Minä herkuttelin pelkästään fiilistelemällä yhteistä aikaa.

Täytyy osata nauttia näistä hetkistä. Hetkistä ihan kolmistaan. Tulen myös nauttimaan niistä hetkistä, mitä vietän Linan ja Ellenkin kanssa täysin kolmisin. 
Eniten nautin kuitenkin siitä, kun kaikki tytöt ovat saman katon alla ja me tehdään jotain yhdessä, perheenä.

Tänään ja huomenna meillä on tiedossa paljon yhteistä tekemistä, en malta odottaa! Joten me täällä syvennytään kunnolla viettämään äiti-tytäraikaa ja palaan sorvin ääreen taas maanantaina. 
Maanantaina muuten alkaa blogin Synttäriviikko, mikä tarkoittaa seitsemää kokonaista päivää vain ja ainoastaan teitä varten valittuja yllätyksiä! Kannattaa palata maanantaina ;) 

Ihanaa viikonloppua sulle!

6 kommenttia

 1. Kivaa viikonloppua teille <3 Ja on se kyllä ihan kiva viettää välillä aikaa pienemmälläkin porukalla, tekee varmasti hyvää kaikille :)

  VastaaPoista
 2. En malta odottaa synttäriviikkoa. Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Viikonloppu oli ihana, mutta nyt pitää lähteä Ellen kanssa päivystykseen :( Neidille noussut todella korkea kuume..

   Poista