FOR MINIS AND MOMMIES


http://forminisandmommies.com/

Jollet ole jo tärmännyt sydäntäsulattaviin For Minis and Mommies mokkasiineihin, niin tee se nyt! Itse olen kyseisiä poposia kuolannut jo yli puolisen vuotta, mutten koskaan saanut aikaiseksi tilata meidän tytöille omia kappaleita vain kotikäyttön. Vaikkakin juuri kotikäytössä mokkikset ovat ihan must have tuote, kun meillä ainakin asustaa kaksi vilkasta taaperoa, jotka liukastelevat lattioita pitkin juostessaan.
Päiväkotiin nämä mokkikset ovat vieläkin enemmän kuin must have!Nyt me (siis Lina ja Elle) vihdoin saimme tytöille ihka omat käsintehdyt mokkasiinit, enkä voisi iloisempi olla! Eikä kyllä tytötkään.. Sillä meillä nyt on se ikä, kun pitää pukea pipoa ja hanskaa, laittaa reppu selkään ja kengät jalkaan ja sanotaan "meen kauppaan". Sitten suututaan, kun äiti kiskoo niitä lumisia/kurasia kenkiä pois jalasta ja kieltää käyttämästä niitä. Nyt on voinut laittaa popot jalkaan ilman äidin nurinoita. Mahtavaa!
Ja niin mukavat mokkasiinit ovat, ainakin meidän lasten mielestä, ettei niitä kumpikaan halua ottaa pois jalasta.  Ensimmäisenä iltana Lina käytti mokkasiineja aina nukkumaan menoon saakka. Kunnes äiti pakotti ne jalasta pois ottamaan...

Sain itsekin kaulakorun, jonka näitte mm. Voimanlähteitä -postauksessa. Olen ihastunut kaulakoruun niin paljon, että se on ollut minulla kaulassa joka aamu, kun menen muuten täysin räjähtäneen näköisenä viemään tyttöjä päiväkotiin. Ainakin on asusteet kuosissa! 

For Minis and Mommies on yhden äidin vuonna 2015 perustama yritys. 
Kaikki ovat tehty käsin, kromivapaasta ja ekologisesti valmistetusta nahasta. Nahka, jota Päivi käyttää, on todella pehmeää, eikä se kulu helposti kovassakaan käytössä.


Minä ja For Minis and Mommies haluamme tarjota teille lukijoille ja erityisesti teidän lapsillenne mahdollisuuden saada ihka omat mokkasiinit
Arvonta tapahtuu Facebookin puolella ja sieltä löydät myös tarkemmat osallistumisohjeet. 
Aikaa osallistua on tästä hetkestä aina sunnuntaihin 14.2. klo 23:59 asti. 

Voittajat julkaistaan kaikkien Synttäriviikon arvontojen yhteisessä Voittajat -postauksessa 17.2.2016. 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Ei kommentteja