DATE NIGHT

Ei kannata pidätellä hengitystä. Kävin treffeillä siskoni kanssa. 

Meistä ei kuitenkaan ole hetkeen kuulunut mitään, sillä ihana vatsatautiepidemia ylsi meidänkin kotiin. Tällä hetkellä vain Elle ja Lina ovat sairastaneet vatsataudin, Lina hieman rajumpana. Odottelen omaa vuoroani, joka varmasti tulee joku kaunis päivä. Silloin, kun sitä vähiten odotan. 
On vain hieman hankalaa erottaa raskauspahoinvointi ja vatsataudista tuleva pahoinvointi.... Sormet ristissä, että tästä päästään alimman riman kautta.


Eniveis. Date night. 
Viime perjantai oli, en tiedä koska viimeksi, ensimmäinen ilta pitkiin aikoihin, kun satuin olemaan kotona täysin yksin. Pienemmät olivat pe-la yön isällään yökylässä ja isommat lähtivätkin extempore ukkinsa luokse. 
Hetken nautiskelin olostani täysin yksin - suihkua ovi kiinni, vessassa käyntiä ilman extraporukkaa mukana, yksin croissantin syömistä. Sellastako se on ihan normaaleilla ihmisillä? Tosin siskoni naureskeli, että tein juurikin päinvastoin kuin ne yksinasuvat ihmiset, jotka nauttivat siitä, että saavat käydä vessassa ja suihkussa ovet sepposen selällään....

Oltiin siskon kanssa ostettu leffaliput The Hateful Eight -leffaan ja sitä ennen elettiin elämää risaseksi ja käytiin Burger Kingissä. Itse tykkään Tarantinon leffoista, eikä The Hateful Eight pettänyt kyllä yhtään, sillä se oli todella tarantinomainen elokuva!
Leffan jälkeen oli outoa tulla tyhjään kotiin, jonka ulko-oven saattoi paiskasta kiinni ihan niin kovaa kuin halusi. Päätin olla jopa niinkin hc, että katsoin vielä yhden jakson Orange is the New Black -sarjaa ja menin nukkumaan VASTA kello 00:30. It was wild. 
Olin täysin varma, että herään ennen kello kasia, mutta ensimmäistä kertaa raotin toista silmää kurkatakseni kelloa 9:44! En ole nukkunut niin myöhään sitten..... Sitten lasten saannin? Puhelin oli täyttynyt viesteistä ja puheluista, joista huomasin, ettei kukaan muukaan ole tottunut siihen, että meikäläinen nukkuu yli kaheksan. Hah. 


Vaikka kuinka virkistävää ja ihanaa oli viettää iltaa siskon kanssa, täysin ilman lapsia. Niin ihanaa oli myös saada kaikki tytöt kotiin lauantaina ja palata normaaliin päiväjärjestykseen. 
Mutta en ota pahakseni, jos joku päättää kerran kuussa tehdä tämän yksinäisen ihmisen kanssa jotain! Wink, wink...

Vietättekö te paljon omaa aikaa?

6 kommenttia

 1. Mielestäni vietämme aika sopivassa suhteen omaa-aikaa.
  Molemmat lapset on pois kotoa varmaan yhden yön/ kahdessa kuukaudessa, silloin meillä on aikaa toisillemme.

  Itse otamme arkena omaa aikaa vuorotellen, toisena päivänä Ikkä menee leffaan toisena minä uimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että teillä löytyy omaa aikaa ja sitä saa vaivattomasti! :)

   Ihmisten oma-aikatarve on niin yksilöllistä ja itselläni ainakin huomaan sen olevan kausiluontoista - joskus sitä kaipaa vähemmän, joskus enemmän.

   Poista
 2. Olet mielestäni ihan normaali :)
  4-6 yötä vuodessa omaa aikaa ja silloinkin huono omatunto.
  Lasken sen omaksi ajaksi kun lapset ovat nukkumassa.
  Toivoisin postausta raskaus ajan ravinnosta ja vaatetuksesta.

  t.Nitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin lasken kyllä omaski ajaksi sitä, kun lapset nukkuvat! Tosin nykyään se aika menee itselläkin nukkuessa :D

   Raskausajan ravinnosta ja vaatetuksesta tulee aivan varmasti tulevaisuudessa postauksia!
   Tällä hetkellä ravinto on vaan mikä alhaalla pysyy ja vaatetuksena mahdollisimman löysää :DD

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Toistaiseksi. Täytyy koputtaa puuta..

   Kärsin vaan todella pahasta raskauspahoinvoinnista ja -oireista, joten tällä hetkellä olen lähes poissa pelistä.

   Poista