ANNU E. 3V SYNTTÄRIVIIKKO


Oikkest paljo tervetuloo vaan viettämään Annu E. -blogin hurjaa kolmen vuoden rajapyykkiä! 

On oikeasti aika uskomatonta, että täällä koneen äärellä on tullut vietettyä jo kokonaiset kolme vuotta ja vaikka välillä on ollut sormi todella lähellä delete-nappulaa, niin täällä vielä ollaan! Enkä kyllä joidenkin harmiksi ole poikaan menemässä.

Viime vuonna blogi ei saanut arvoistansa syntymäpäiväjuhlintaa, mutta ensimmäistä vuotta juhlittiin myös kunnolla. Valitettavasti blogisiirrot ovat syöneet paljon tekstejä ja suurin osa juurikin tuon 1v synttäriviikon postauksista on tällä hetkellä bittiavaruudessa, niitä olisi ollut hauska linkitellä tällä viikolla teille.
Joten tänä vuonna otetaankin kaikki ilo irti siitä, että minä ja erityisesti te, olette olleet matkassa mukana. Matkan määrällä ei ole mitään väliä, voit olla uusi tai vanha lukija, mutta sinua hemmotellaan ja hemmotellaankin kunnolla tämän viikon aikana!


Koko synttäriviikon ajan (8.2. - 14.2.) pamahtaa uusi arvonta käyntiin päivittäin kello 12. Sneak peekkinä voisin sanoa, että on vähän allekirjoittaneen lempparimerkkejä niin vaatetuksesta, kosmetiikasta kuin hiustuotteistakin. Toivottavasti jokaiselle jotakin ja jokaisella sosiaalisen median kanavalla.. 

Arvontojen lisäksi kirjoittelen tällä viikolla hieman mm. astetta paljastavampia postauksia, henkilökohtaisempia tarinoita ja pelkästään positiivisella asenteella! Tätä viikkoa ei huonot päivät pilaa!

Kiitän jo nyt joka ikistä lukijaa, joka on vain mukana jaksanut kulkea - arvostan teitä todella paljon! 

Ps. Kello 12 tulee ensimmäinen arvonta ulos!!! ;)

4 kommenttia