KOUKUSSA


Meillä ollaan koukussa. Täysin koukussa Netflixiin.
Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, vaikkakin koko loppuelämän ilmainen Netflix ei olisi pahitteksi ollenkaan. 

Sain maanantaina päähäni (kuumehouruissa most likely), että voisin kirjautua Netflixiin ja käyttää sen ilmaisen kuukauden. Nostin siis illalla jalkani sohvapödälle, peittelin itseni viltillä ja aloin tutustumaan.. 
Jollette ole koskaan käyttäneet Netflixiä, niin kannattaa aloittaa heti. Tai sitten ei, jos haluaa omistaa vielä elämää lasten nukkumaanmenoajan jälkeen. Jollei lapsia ole, joita nukuttaa, niin kannattaa varautua sosiaalisen elämän loppumiseen. Mutta Netflix on niiiin täynnä kaikki sarjoja ja elokuvia, ettei ole tosikaan! Vieläpä ihan hemmetin hyviä!

Meillä ollaankin nyt vietetty yhteistä parisuhdeaikaa iltaisin sohvalla. Molemmat omissa nurkissaan, molemmilla kuulokkeet korvilla ja kännykkä kädessä. Näin kohtaavat kahden erilaisen ihmisen sarjamaku ja molemmat ovat tyytyväisiä. 
Välillä vinkataan toisillemme silmiä ja otetaan parempi asento. Koukussa. 

Onko muita addikteja? Mitä sarjoja te katselette? Olisiko antaa vinkkejä?

6 kommenttia

 1. Täällä yks addikti! Tai no en enää niin paha kun nyt just en oo aloittanu mitään uutta sarjaa :D Ehdottomasti lemppari sarjat netflixistä on orphan Black ja Orange is the New Black. Suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota Orange is the New Blackiä on tosi moni suositellu! Täytyy aloittaa se heti, kun mun Tutors -kaudet loppuu :''D

   Poista
 2. Kuulostaa tutulta! Meillä tää on viety vielä astetta pidemmälle, sillä mies katsoo tällä hetkellä HBO:lta ja minä Viaplaysta. Lisäksi meillä on Netflix, mistä lapsi katsoo piirrettyjä. :D Meillä ei ole koskaan ollut telkkaria. Me ei osattais katsoa sarjoja 1 jakso / vk, vaan on aina katsottu putkeen. Ennen näitä nettipalveluja ostettiin aina sarjaboxeja Anttilan tarjouksista.
  Oon tässä talven aikana katsonut Greyn Anatomian alusta ja oon nyt menossa kaudessa 8 :D Eli ei siis ole elämää täälläkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! Teillä ollaan kunnon meiningillä mukana! :D

   Kun mäkään en osaa seurata tv-sarjoja! Unohdan aina koska joku sarja tulee ja sitten tipun matkasta.... Sen takia tää on ihan mahtava, kun voi jatkaa vaan siitä mihin on jääny, sillon kun itselle sopii!

   Poista
 3. Piiat on hyvä ja amelie. suosittelen.

  VastaaPoista