JUMISSA


Heräsin tiistaina siihen, että koko vasen yläkroppa oli täysin jumissa. Pää ei liikkunut mihinkään, eikä vasen käsi noussut kunnolla ylös. Kipu oli sietämätön. 
Monen kipulääkkeen ja puoliputiloa lihassärkyvoidetta jälkeen pää alkaa vihdoin kääntymään ja käsikin nousee paremmin. Kipu on silti vasemmassa hartiassa todella kova. Varsinkin mitä pidemmälle päivä menee.. 

Tässä nyt olen yrittänyt venytellä, rentouttaa ja lämmittää tuota yläkropan aluetta, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. 
Mitä enemmän vasenta kättä joudun käyttämään, niin sitä kovemmaksi kipukin yltyy. Minulla särkee jopa vasen korva välillä todella paljon. En tiedä johtuuko sekin jumituksesta? 

Myös Lina ja Elle ovat olleet kuumeessa. Meillä siis sairastuttiin heti matkan jälkeen. En tiedä oliko syynä reissu vai ensimmäinen päiväkotipäivä, mutta syytän enemmän pitkää reissua. 
Onneksi kaapissa on Pronaxenia, niin kuumeet saatiin heti kuriin. Harmittaa kuitenkin tyttöjen puolesta, kun ei päästä ensimmäisille kaverisyttäreille tänään..

Että tällästä.. Kropan jumittaminen rajottaa nyt hieman koneella istumista, mutta koitan viimeistään viikonloppuna palata koneen äärelle. 
Tiedossa on ensi kuulle niin paljon kaikkea kivaa, etten malttaisi olla poissa koneelta ollenkaan. Kannattaa olla kuulolla, sillä Annu E. täyttää 12.2. tasan 3-vuotta ja koko viikolle on luvassa huippuylläreitä! Yritän osata pitää kieleni kurissa vielä vajaa kuukauden....

Miten teidän vuosi on alkanut?

Ei kommentteja