@ INSTAGRAM


Instagram on mun ykkössuosikeista. Rakastan valokuvien ottamista ja niiden katselua. Usein kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja sen vuoksi oikeastaan Instagram on sivuuttanu Facebookin mun sosiaalisen median kanavissa ihan 6-0. 
Jaan mielummin hetkiä kuvallisesti kuin sanallisesti, jostain ihme syystä vaikka kirjoittaminen mulle on kuitenkin ihan ykkösjuttuja. 


Nyt kaipailisinkin teiltä vinkkejä ihanista, valovoimaisista ja ehdottomasti teidän seuraa -listan kärjessä olevista Instagramtileistä! 

Mitä sinä tykkäät seurata? Mitä sun mielestä kuuluu hyvään Instagramtiliin? Kuka on sun suosikki? 


Itse pidän kuvista joilla on tarina. Olkoot ne sitten vaivalla aseteltuja tai pelkkiä tilannekuvia, niin tarina kuvan takaa on tärkein. Kuvat laidasta laitaan kelpaa, en ole nirso. Tykkään seurata muiden arkea ja juhlaa, oikeaa elämää.
Seuraan mielelläni valokuvaajien instatilejä, erityisesti pidän vauva- ja lapsikuvista, joita huokailla sydänsimmuina. Seurannassa on myös paljon ammattiin liittyviä tilejä, kuten erilaiset hius- ja meikkitutoriaalit. Paljon seuraan myös bloggaajia, mutta olen jostain syystä huono etsimään toisia bloggaajia instasta (ilmiantakaa itsenne!). Sitten on tietty kaverit yms. joita seurailen ja naureskelen. Hah. 

Annu E. löytyy Instagramista nimimerkillä @annueblogi . Ja nyt kannattaakin viimeistään meidän touhuja siellä seurailla, jollet jo entuudestaan seuraa. Sillä synttäriviikkoon on enää hieman reilu 2 viikkoa aikaa ja Instagramin puolellekin tulee viikon aikana jotain yllätyksiä! Kannattaa ehdottomasti olla valppaana. 


Vinkkaa hyvä instatili!

2 kommenttia

  1. Mut löytää instasta meillaremontoidaan nimellä. Tili on vielä nuori, mutta kuvii löytyy laidasta laitaan ja tulee koko ajan lisää! :)

    VastaaPoista
  2. Oma tunnus on http://instagram.com/iinamou eli @iinamou. Seuraan kauniita ja arkisia kuvia. Mm. @lapsellistablogi on ihana. <3

    VastaaPoista