2016


Nyt se on täällä - vuosi 2016. Tältä vuodelta odotan todella paljon, pitäisikin tapahtua todella paljon. Päälimmäisenä ehkä odotan omaa valmistumistani ja tutkintotodistuksen saamista käteen. Huh. Siihen on enää 5kk aikaa, mutta sekin aika tuntuu todella pitkältä ja lyhyeltä samaan aikaan. 
Blogi täyttää myös ensi kuussa 3-vuotta, joten sitä on pakko juhlia! Isosti! 

Vuodenvaihde vierähti juhlallisissa tunnelmissa isossa porukassa. Parasta oli päästä 4 vuoden tauon jälkeen juhlimaan uutta vuotta oman kullan kanssa. 
Seuraavan kerran voidaankin taas lähteä 4 vuoden päästä... Ei näin vanha enää jaksa.

Meillä arki palaa taloon heti maanantaina, kun me kaikki koululaiset palaamme kouluun ja pienimmätkin aloittavat päiväkotitaipaleensa! 
Itseäni jännittää Linan ja Ellen päiväkodin aloittaminen, mutta hyvällä tavalla. Se kertoo jonkinlaisen aikakauden päättymisestä ja siitä, ettei meillä ole enää pieniä vauvoja, vaan isoja päiväkotilaisia. Uskon myös, että tytöt viihtyvät päiväkodissaan enemmänkin kuin hyvin! Meillä on ihana päiväkoti! ...siis lapsilla on...

Nyt meillä vietetään tämä viikonloppu vielä leggarit jalassa ja jalat ylhäällä. Perheaika tulee olemaan niin niukilla koko alkuvuoden, että haluan imeä yhteistä aikaa varastoon. 
Onneksi meille on ensi viikonlopulle varattuna kokonainen viikonloppu vain ja ainoastaan perheaikaa, sillä lähdeme koko sakki Silja Serenadelle tuulettumaan! Sitä reissua on nyt odotettu kohta kuukausi ja täällä ollaan jo valmiina matkustamaan! 

Oikein hyvää alkanutta vuotta ja nauttikaa tekin tämä viikonloppu toisistanne - palataan arkeen vasta sitten, kun on pakko!

1 kommentti