LOPPURUTISTUS
Kylläpä on ollut kiireiset kolme viikkoa!! Miten voikaan olla, että kaikki menot kasaantuvat aina samaan syssyyn ja loppuvuosi on meillä ainakin ollut pelkkää paikasta toiseen menemistä. 
Tietty joulunaika tuo omat menonsa - kummit tuppaavat käymään enemmän, isovanhemmat käyvät useammin ja meidän vanhempienkin ehkä pitää käydä pari kertaa kaupungilla ilman lapsia... On kuitenkin ihanaa, että koti täyttyy ihmisistä ja lapset saavat nauttia heille tärkeistä ihmisistä. 

Tänään meillä on vielä isimiehen kanssa joulun loppurutistus ja lähdemme Skanssiin varmastikin enemmän hikoilemaan kuin saamaan mitään todella tähdellistä aikaiseksi. 
Meillä (mulla) on outo tapa jättää lahjojen ostaminen aina täysin viimetinkaan. Toisaalta tykkään siitä - 23.12. saa aika rauhassa shoppailla kaupoilla. Mutta sitten taas ruokakauppa on armottoman täynnä niitä samanlaisia kaiken viimeiseen päivään jättäviä hätähousuja. En ole koskaan osannut ostaa joululahjoja ajoissa. En koskaan. Jos ostan jonkun lahjan joulukuun alussa, niin se on 100% varmuudella annettu saajalleen jo ennen jouluaattoa. En osaa pitää lahjoja salassa. Tänäkin vuonna A on jo saanut käyttöönsä uudet talvikengät ja Lina on käyttänyt Frozen-toppatakkiaan jo parisen viikkoa. 

Tänä vuonna olen itsekin odottanut joulua todella paljon. Aikaisemmin se on ollut aika stressaava ajatuksenakin, mutta nyt olen jollain ihmeellä osannut asennoitua siihen oikein. 
On ihanaa, että oma siskoni tulee meille jouluaattona viettämään joulua kanssamme. Meillä ei ole pitkään aikaan ollut ketään vieraana. Olen tehnyt jo menun valmiiksi ja tulostanut pitkän ostoslistan kauppaa varten. 

Tänään illalla vielä paketoin ison kasan lahjoja ja odotan huomista. Lasten iloisuus ja onnellisuus jouluna on jotain, mitä ei voi sanoin kuvailla. 

Tsemppiä teillekin loppurutistukseen!

2 kommenttia

 1. Haha, me oltiin Even kanssa eilen Myllyssä, ja meillä oli kaikki neljä lasta mukana. :D Et joo, eilisen hommat jäi jostain syystä tälle päivälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   M oli sitä mieltä, että voitais ottaa kans tytöt mukaan shoppailureissulle... Lauseen edetessä mun puhelin tuuttas jo Roosaa lastenhoitoapuun :DD

   Ihanaa joulua teidän perheelle Mere <3

   Poista