#KOULUHOMMIA

Olen jonkinlaisessa kouluahdingossa. Koulu tuottaa tällä hetkellä ihan järjettömiä ponnisteluja ja haluaisin päästä sieltä äkkiä pois ja tekemään oikeita töitä. En tiedä mistä se johtuu, mutta uskon 6:15 heräämisellä, järkyttävällä työmäärällä ja vain 24 tunnin vuorokaudella olevan jotain tekemistä asian kanssa. 
Kuitenkin rakastan alaa ja uskon vieläkin vakaasti olevani täysin oikealla alalla. Hetkeäkään en ole epäillyt, että onko minusta parturi-kampaajaksi. Ennemminkin mietin onko minusta täyspäiväiseksi opiskelijaksi... 

Onneksi tätä vuotta on enää viikko jäljellä. Joskin välillä koen sen viikonkin ajatuksena ihan täytenä helvettinä. Uskokaa tai älkää.. 

Mutta kaiken se kestää, kun on löytänyt sen oikean?

10 kommenttia

 1. Oot kyllä hienoja hiuksia tehnyt että taitoa ainakin löytyy! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania hiuksia. :)
  Mä niin haluaisin itelleni just tommoset harmaat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaat ovat kyllä niiin ihanat! Jos sopisi itsellekin, niin olisin oitis grannyhair :D

   Poista
 3. Myyh, tahdon kiharat! :D Mulla ei pysy kiharat jos teen raudalla, aivan sama millaset mömmöt on alla, ne on viimeistään tunnin päästä muisto vain. Oon miettiny hirveän pitkään et käviskö laittaan pysyvät, mutta ikinä ei muka uskalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiharat tekee uutta tuloa!! Ja tekniikoita on niin monia, että välttyy "mummopermikseltä" :D

   Poista
 4. Ei varmaan kannaittaisi valittaa täänne, sulla on ihan hyvä blogi,mutta välillä valitat asioista jotka meidän aikuisten on vain tehtävä.
  Minäkin heräsin 2 vuotta 5 aamulla menin linkalla kouluun 70km, ei kannata valittaa asiosta jotka on vain tehtävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Minnekäs sitten menen valittamaan? Ja mielestäni en edes valittanut.. Kerroin, että tällä hetkellä koulunkäynti tekee tiukkaa. Se on valitettava totuus.
   Haluan pitää oman blogini omannäköisenäni myös tulevaisuudessa, enkä ala kiillottelemaan pintaa jatkossakaan. :)

   Ei aikuistenkaan ei ole _pakko_ herätä 2 vuotta klo 5 aamulla ja matkustaa 70km kouluun. Se on oma valinta, ei aikuisen tehtävä.

   Poista
 5. Ihanan rehellisesti annu e kirjottaa omasta elämästään eikä mitään kiiltokuvitettua paskaa! Minä ainakin tykkään lukea tällaisia oikeita blogeja enkä mitään missä esitetään muuta. Annu älä anna tällaisten kommenttien vaikuttaa mitenkään, you go girl!!! ������ ps. Mä haluan myös uuden tukan ��

  VastaaPoista