JOULULAHJAVINKKEJÄ NAISELLE

Tämä on ehkä se kaikkein vaiken vinkkiosio.. Mitä nainen haluaa lahjaksi? 
En ole todellakaan mikään girly girl, joten en osaa puhua niiden puolesta, jotka toivovat meikkejä, merkkilaukkuja ja -vaatteita. En myöskään ole tottunut saamaan mitään jouluna, joten toivominen on hiukan hakusessa.
Vinkit ovatkin erittäin yleispäteviä, eikä niitä kenekään kannata ottaa liian kirjaimellisesti. Nämä ovat lahjoja, joista minä ilahtuisin.

Arvostan eniten lahjaa, jonka eteen on laitettu ajatusta - mistä vastaanottaja tykästyisi kovasti. 


En pidä koruja. Tai pidän, todella harvoin. Mutten kuitenkaan halua niitä lahjana. Jotkut taasen rakastavat lahjakoruja.
En halua lahjaksi mitään kalliita merkkituotteita. Joskin Louis Vuittonin laukku voisi olla ihan jees, mutta pidän sitä kuitenkin liian kalliina lahjana. Tykkäisin ostaa sen, kun olen sellaisen omilla ansioillani ansainnut. Minna Parikan kengistä haaveilen ja kerään Parikan Tail Sneaks -kenkiä varten omaa rahastoa...

Haaveilen perhekuvauksesta. Joo.. tämä nyt ei ole todellakaan lahja pelkästään naiselle, mutta lahja koko perheelle ilahduttaa suurinta osaa naisväestöstä. Korinnan ottamat kuvat tytöistä sulattivat meikäläisen sydämen ja salaa haaveilen koko perheen sessiosta Korinnan kameran edestä.
Teetin tyttöjen kuvista julisteet seinälle ja ne odottavatkin lipaston päällä arvoisiansa kehyksiä. Joukkoon sopisi enemmän kuin hyvin kuvat koko lössistä yhdessä.


Haaveilen myös volyymiripsistä.
Syksyllä ottamani ripset jäivät vain hetken huumaksi - jouduin päättämään silmälasien ja ripsihuollon väliltä ja arvanette varmaan kumpi voitti. Samperin lasit.
Joten lahjakortti Kauneushoitola Glow'hun ilahduttaisi allekirjoittanutta ja varmaan useaa muutakin naispuolen edustajaa suuresti! Haikailen vieläkin Glow'n Jennin tekemien ripsien perään...
Kauneushoitolan lahjakortti olisi myös muutenkin erittäin hyvä lahja - suurimmassa osassa saisi myös kasvohoitoja, jalkahoitoja ja vaikkapa suihkurusketuksen. Jokainen nainen osaa varmasti arvostaa hemmottelua!


*Tuotteet saatu*
Kauneudenhoito on muutenkin lahja, joka on mielestäni aina mukava saada.
Olen rakastunut Supermoodin rasvoihin. Supermood on uusi kotimainen kauneudenhoitosarja, mitä olen nyt päässyt testaamaan muutaman viikon ajan ja voin kertoa, että tykkään, tykkään, tykkään!
Minulle ei ole koskaan aikaisemmin sopinu mikään rasva näin hyvin kuin Supermoodin voiteet ovat sopineet. Muista yö- ja päivävoiteista on tullut lähinnä enemmän iho-ongelmia, mutta tällä hetkellä naama on kuin vauvan pylly. Ihan oikeasti. Sileä kuin mikä.
Jokainen nainen ansaitsee Supermoodin tuotepakkauksen. Trust me!

Supermoodin voiteet kannattaa täydentää Puhdas+  kollageenilla, joka kiinteyttää ja siloittaa ihoa. En tunne naista, joka ei tahtoisi ihon näyttävän ikuisesti nuorelta. Tai ainakin nuorekkaalta.

*Tuote saatu*
Oikeastaan nyt, kun aloin miettimään joululahjatoiveitani, niin niitä alkoikin tulemaan miljoonittain mieleen! Ei kannata siis koskaan alkaa kyselemään ;) 

Mitä te toivotte itsellenne lahjaksi tänä vuonna?

Joulahjavinkkejä miehelle voit lukea täältä.
Joululahjavinkkejä lapsille löydät näiden linkkien takaa: 1-vuotiaalle, 2-vuotiaalle, 9-vuotiaalle ja 12-vuotiaalle.

2 kommenttia

  1. Mun blogissa olis sulle haaste. :)
    http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/2015/12/luukku-14-ystavakirjahaaste.html

    VastaaPoista