JOULULAHJAVINKKEJÄ 9-VUOTIAALLE

Aikaisemmat joululahjavinkit voit käydä lukemassa täältä(2-vuotiaalle) ja täältä(1-vuotiaalle).

Meillä isommat osaavat jo vaatia joululahjoja ja tietävät hyvinkin tarkkaan mitä toivoa. Vieläkin pyydän heitä kirjoittamaan "joulupukille", mutta kumpainenkin taiavat jo tietää, että lista ei lähde äidin työpöydän laatikkoa pidemmälle... Valitettavasti.
Painoitan myös isommille joululahjojen fiksuutta ja käytännöllisyyttä. Meillä ei toivota tai osteta turhuuksia viemään tilaa ja pölyttymään varastoon. Samaa kaavaa siis nudatetaan isompienkin tyttöjen kanssa kuin pienemppienkin osalla.

*Kuvat: Lindex & Stadium*
 
Meidän 9-v on todella maanläheinen tapaus, eikä toivo itselleen kovinkaan paljoa. Itse asiassa lahjalistassa on 7 kertaa verskat... Se kertoo jo aika paljon R:n tyylistä ja toiveista. Ehkä Joulupukki tuo verskat jos toisetkin.. Viime vuotiset lahjaverskat kun ovat jo "hieman" kulahtanet kovassa käytössä. 
Lista sisältää myös muita hyödyllisiä toiveita, kuten harjaa, huppareita, sähköhammasharjaa ja huulirasvaa. Harjana meillä on tähän mennessä ollut Tangle Teezerin Magic Flowerpot, mutta se alkaa käymään liian pieneksi ja heikoksi tytölle, jonka hiukset ovat paksut kuin mitkä. Suunnitelmissa onkin uudistaa harja Original Tangle Teezeriksi


 
Muutakin pientä lahjalistaan kuulumatonta on meillä tapana hankkia. Minusta on kiva, että lapsi saa jotain, mitä hän ei ole todellakaan odottanut saavansa. Sen ei tarvitse olla mitään suurta ja kallista, vaan jotain ihan out of the box tyylistäkin, mitä hän ei vain osaa odottaa saavansa. 
Mikään ei ole ihanempaa kuin yllättynyt lapsi jouluaattona! 

Minkälaisia lahjoja teillä on mielessä esiteini-ikäisille?

Ei kommentteja