JOULULAHJAVINKKEJÄ 2-VUOTIAALLE

Tällä kertaa annan vinkkejä 2-vuotiaan lahjakassiin. Vinkit 1-vuotiaalle voit käydä lukemassa täältä.

Lina on tällä hetkellä 2,5 vuotias ja rakastaa yli kaiken Frozenia. Kuten melkein kaikki muut ikätoverinsa.. Kovassa huudossa on myös Tähkäpää, joka valitettavasti jää kyllä kakkoseksi Annalle ja Elsalle. 
Linalla on jo aikamoinen Frozen-kokoelma kotona - löytyy toppatakkia, sukkahousua, laukkua ja mekkoa. Mutta kukapa tosifani ei haluaisi lisää? 

*Kuvat: H&M*

Lina rakastaa myös musiikkia. Kaikenlainen tanssiminen, soittaminen ja laulaminen on kovasti neidin mieleen, joten lahjalistalle sopii erinomaisesti kaikenlainen musiikkiin liittyvä! 
Yllättävää kyllä, Ikeasta löytyy nykyään myös lasten soittimia! Mietinkin, josko testaisi Ikealelujen kestävyyden meidän rämäpäällä. Aikaisempaa kokemusta Ikean leluista meillä on vain kotileikeistä ja leikkiruoan muodossa. Mitä mieltä te olette Ikean leluista? 

Taiteellisen sielun omaava taapero rakastaa myös piirtämistä. Meillä on jo satoja värikyniä ja tuhansia väritettyjä papereita. Haaveilen siis jonkinlaisesta järjestyksestä, mitä piirtämiseen tulee. 
Piirrustusteline olisi varmasti ainakin meidän taitelijan mieleen.  


*Kuvat: Ikea*

Kotileikki onkin sitten meidän molempien pikkutyttöjen ihan suosikki. Ruoan tekeminen on parasta ja pop. Linalla varsinkin on nyt "laitan tämän uuniin" vaihe. Kaikki on uunissa, mutta uuni puuttuu. 
Muutenkin kaikki tälläiset "kotileikit" ja vanhempien matkimisleikit ovat hauskoja. Lapsi pääsee toteuttamaan itseään ja tekemään perässä sitä, mitä vanhemmat tekevät. 

*Kuvat: Brio*
Lahjalista olisi Linan kohdalla varmastikin loputon, jos sitä oikein alkaisi miettimään, mitä Lina Joulupukilta toivoisi. Mutta tässä oli joitain vinkkejä, mitä reilu parivuotias uhmis saattaisi itselleen haluta. 

Mistä teidän taaperot tykkäävät?

2 kommenttia

 1. Ihania ideoita! Meidän 2-vuotias tykkää tosi paljon dubloista, isoveikan kanssa puolestaan leikkivät usein legoilla. Supersankarit on kova juttu, joten lähes joka päivä juoksevat ympäriinsä jossain asussa ja pienempikin Spiderman huutaa "veeekkoooo!" ja ampuu käsillä verkkoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat!
   Meillä kun ei ole poikia, niin on jäänyt nuo supersankarit kyllä taka-alalle... Prinsessat taas ovat kova sana :D

   Poista