HILJAISUUS


Meillä on vietelty ihanaa yhteistä aikaa perheen parissa. Ollaan vierailtu sukulaisten luona ja meillä on käynyt vieraita kylässä. 
Sunnuntaina isommat tytöt suuntasivat junalla isänsä luokse viideksi päiväksi. Jo tämä reilu vuorokausi ilman kahta lasta on ollut todella omituinen. Niin hiljaista, niin vähän ruokaa, niin tyhjän oloinen talo. Lina ja Elle kyselevät koko aika siskojensa perään, eivätkä hekään oikein ymmärrä sitä missä tytöt ovat. 
A ja R käyvät niin harvoin isällään, ettei tähän ole oikein tottunut. Kukaan meistä. 

Loppuvuosi onkin meillä sitten kaksilapsisen perheen arkea. Pääsen tekemään vielä ihmisille uudeksi vuodeksi hienoja hiuksia ja pääsempäs itsekin hyyyyvin pitkästä aikaa juhlimaan uutta vuotta. Odotan innolla!! 
Uusi vuosi ja uudet kujeet? Vielä pari päivää näitä vanhoja kujeita... On jollain tapaa ihanaa aloittaa kokonaan uusi vuosi. Jos sen aloittaisi puhtaalta pöydältä? Alusta.  

Nyt ollaan loppuvuosi ihan hiljaa ja aloitetaan uudella powerilla heti alkuvuodesta! Blogista tulee vielä vuosikatsaus ulos torstaina, muuten valmistaudun omaan uuteen vuoteeni ja jätän teidätkin rauhoittumaan ja sulattelemaan joulun tuomia mahdollisia lisäkiloja. Ainakin itselleni muutama uusi makkara kerääntyi vyötärölle... Heh.

Ei kommentteja