TYYLIMUUTOS


Eiköstä olekin oikein ihanat ennen -kuvat! Maanantaiaamuna ja silleen....

Meillä on koulussa parhaillaan meneillään tyylikurssit. Paneudumme kasvojen ja vartalon eri muotoihin, tarkkailemme omia kroppiamme ja mietimme parimme (luokkakaverin) kasvoihin sopivia leikkuu- ja värikokonaisuuksia. 
Olemme saaneet tehdä toisillemme tyylikokonaisuuksia ja luokkakaverini Mira sai vapaat kädet leikata ja värjätä hiukseni ja sen lisäksi valita minulle vaatteet yhdeksi päiväksi. Okei, vaatteita pidin lähinnä kuvauksen ajan, mutta you get the point... 

Hiukset lyhenivät vain hiukan, mutta väri muuttui taas inasen tummemmaksi. Miran valkkaamat vaatteet olivat omiani, joten eipä se tyyli nyt mitenkään radikaalisti muuttunut. Tosin nuo kengät ovat sellaiset, mitä en normaalisti käytä. Äiti on ne joskus tuonut ja ne ovat paria numeroa liian isot meikäläiselle (näyttävät kanooteilta jalassani). Meikkiäkään en kyllä ihan joka päivä käytä noin paljoa ja huulipunaa vierastan todella paljon. Olen aina jotenkin häpeillyt omia huuliani ja huulipunat korostavat huulia mielestäni liikaa.

Itse diggailen väriä ja leikkuuta todella paljon! Nyt on olo taas kotoisa ja tunnen olevani oma itseni! 
Tykkään itse kovasti kaikista tälläsistä koulupäivistä, kun me saadaan ihan itse toteuttaa omia visioita eikä opettaja puutu niihin ollenkaan. Tai puuttuisi varmaan, jos olisi aihetta puuttua..
 
Miltä näyttää?

9 kommenttia

 1. Vau, hyvältä näyttää! Nyt haluun itekki tollasen tukan.
  -Annina

  VastaaPoista
 2. Jokin tossa ei Toimi, mutta oot silti kunis,

  VastaaPoista
 3. Vau mikä mimmi! Upea olet, niin ennen kuvissa kuin noissa vikoissakin. Ihana toi stailaus!
  Ja ihanat noi bigerlegginsit. En oo uskaltautunut edes kokeilemaan moisia, koska oon nähny niitä lähinnä vaan langanlaihojen tyttöjen päällä - hyvin ne näköjään istuu muodokkaammallekin! Täytyypä itsekin rohkaistua kokeilemaan :)

  Suvi
  morethanmomsblog,com

  VastaaPoista