Pilke silmäkulmassa

 *Kuva: Mere* *Kuva: Tim Kiukas*
*Yhteistyössä Instumentarium ja Indiedays

Jos ja kun olette huomanneet, tulee allekirjoittaneelle aika-ajoin paljon kirjoitusvirheitä. Se ei johdu huolimattomuudesta tai välinpitämättömyydestä - täällä istuu aikamoinen oikeinkirjoituksen sormenheiluttelija. Se johtuu hyvin pitkälti siitä, etten näe kunnolla. 

Lukioaikana kärsin paljon päänsäryistä ja siitä, etten tahtonut nähdä kunnolla kirjoittaa tunneilla muistiinpanoja ja kokeisiin lukeminen oli paljon ulkomuistin ja kuulon varassa. Opin vieläkin parhaiten kuuntelemalla ja tekemällä, sillä lukeminen tuottaa todella paljon vaikeuksia. Miksi? Koska olen kaukonäköinen ja tarvitsen lukulasit. 

Tietokoneen äärellä kirjoittaminen (useimmiten pimeässä) haastaa silmät ja kärsin vieläkin paljon päänsäryistä työskennellessäni. 
Sain lasit lukioaikana, mutta sen jälkeen neljä raskautta ja kymmenen vuotta ovat muuttaneet näköä niin paljon, ettei niistä laseista ole meikäläiselle enää mitään hyötyä! 

Bloggers' Insipartion Day'ssä oli mahdollisuus osallistua Instumentariumin kanssa yhteistyöhön ja nappasin kiinni tilaisuuteen oitis! Olen kaivannut uusia laseja jo kauan, joten tämä yhteistyö tuli kuin lahjana. Pienenä potkuna persuuksille...
Instrun ständillä oli esitteillä uusi Heritagen Swarovski -kristallein koristellut silmälasimallisto, josta ei blingiä puuttunut! 
Mallisto sisältää tämän hetkisen silmälasimuodin ykköspokia kristalleilla koristellusti. Itse rakastan vahvoja mustia kehyksiä, joita tässäkin mallistossa oli useampi kappale. Nyt niihin oli lisätty naisellisuutta Swarovski -kristallein. Täyttä luksusta arkeen! 

Pääsimme Eveliinan kanssa valkkaamaan mallistosta omat suosikkimme ja kuvautimme ne Instrumentariumin kuvauspisteellä. Itse valkkasin mustat pokat, joissa oli sangoissa kristallirivistö - ei liikaa, muttei liian vähänkään.
Josko nyt saisin itseni liikkeelle ja käytyä yli kymmenen vuoden tauon jälkeen näöntarkastuksessa ja hankkimaan uudet silmälasit. Nehän ovat taas muodissa, eikö?!

Mitä te tykkäätte Heritagen uudesta Swarovskimallistosta? Kaipaatteko te kristalleja arkeen?

Ei kommentteja