HUHUU!Reilu viikko sitten perjantaina sattui kivasti. Elle ja Lina laittoivat tietokoneen uuteen uskoon tiputtamalla sen päälle litran hapetepullon. Äiti oli onnellinen... 
Kone kävi korjaajalla ja toimiikin taas ihan hienosti, mutta netti ei sitten toimikaan. Wlan ei toimi tai kone ei löydä Wlania ollenkaan, joten työskentely yläkerrassa on täysin mahdotonta, kun modeemi sijaitsee eteisessä. Tietokone lähtee tällä viikolla takaisin viisamman ihmisen huomaan. Huoh. 
En ole siis päässyt yksinkertaisesti koneelle kirjoittamaan postauksia, jotka jäivät tuona kohtalokkaana perjantaina auki koneelle. Nytkin kirjoitan hyvin epämukavassa asennossa olohuoneen tv-tason vierellä. Netti oli saatava auki, jotta laskut saa maksettua. 

Mutta toivotaan, että kone- ja nettiongelmat korjaantuvat lähiaikoina ja pääsen takaisin kirjoittamaan! Joululahjavinkit 2-, 9- ja 12-vuotiaille ovat vielä tuloillaan! 
Meillä vietellään myös tämän viikon torstaina lasten ihka omia pikkujouluja, joten kuvasaldoa on odotettavissa. Jollen tuurillani pääse rikkomaan kameraakin.. Pitää koputtaa puuta. 

Mutta en ole siis kadonnut minnekään, eikä blogi ole hukkumassa. Hiljaisuus on johtunut ja johtuu vielä parisen päivää vain ja ainoastaan siitä, että meillä asuu hyvin vilkkaita ja ehtiväisiä taaperoita! 
Pitäkäähän peukkuja, ettei tietokone ole täysin tuhoon tuomittu. 

Kuvat ovat syksyn uudesa Pop Å:sta, joka avaa tänä syksynä, tai talvena, ovensa 2.12. klo 11:00. Tällä kertaa uusi Pop Å sijaitsee osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 22 a 13, 4 krs. Ja on auki ma-pe klo 11-18, la klo 11-16 ja su klo 12-16, aina 23.12. asti. 
Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa uusin Pop Å! Mukana on vanhoja tuttuja ja sitten uusiakin yrityksiä. 

NYT maksan laskut ja alan jännittämään Walking Deadin kauden päätösjaksoa!!! Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle!

2 kommenttia

 1. Tää paikka vaikuttaa tosi kivalta, toivottavasti ehtisi itsekin poiketa tuolla. Tuolla olisi kivoja ideoita niin lahjaksi kuin omaan kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä!!
   Omat suosikkini löytyivät tällä kertaa ihanista betonitasoista <3

   Poista