Volyymiripset - GLOW!Pääsin tekemään ihanaa yhteistyötä Kauneushoitola Glow'n kanssa ja käväisin ottamassa itselleni pitkästä aikaa ripsienpidennykset. 
Viime kerrasta alkaakin olemaan jo reilu puoli vuotta, joten elämään ilman pidennyksiä oli jo hieman tottunut, joskin ei todellakaan niin paljoa, etteikö pidennyksistä haaveilisi lähestulkoon joka aamu. Olen ollut se tyyppi, joka naureskeli niille, jotka hurahtivat ripsienpidennyksiin. Kunnes edelliskesänä päätin niitä itsekin kokeilla. Koukussa ekasta kerrasta lähtien. 

Ripsienpidennykset ovat tulleet ison harppauksen eteenpäin ja tuotteet kehittyvät jatkuvasti entistä allergiaystävällisemmiksi, kevyimmiksi ja paremmiksi kuluttajan kannalta. 
Vieläkin toki löytyy niitä, jotka tekevät kotosalla pidennyksiä pikaliimalla, mutta toivotaan, ettei heillä riitä asiakaskuntaa. 

Myös pidennyksissä käytettävien ripsien laatu on parantunut ja uutta kehitellään koko ajan. Tämän vuoden puolella on uusimmaksi hitiksi nousseet volyymiripset, joita pääsin nyt itsekin ensimmäistä kertaa kokeilemaan, kun Glow'n Jenni minulta kyseli minkälaisia ripsiä toivoin. 
Volyymiripsiin tulee yhden jatkeen sijaan kaksi tai useampi ripsijatke yhteen omaan ripseen. Näin ripsistä tulevat entistäkin tuuheammat ja näyttävämmät. Volyymien jatkeet ovat myös yksittäisiä jatkeita ohuempia ja keveämpiä, joten ne tuntuvat huomattavasti silkkisemmiltä ja yllättäen ovat myös tästä syystä hellävaraisemmat omia ripsiä ja ripsijuurta kohtaan! 

Jenni laitteli ripsiä minulle noin parin tunnin ajan. Aika menee äkkiä ja herkästi nukahtavat ehtivät ottaa helposti siinä päiväunet. Haluaisin itsekin osata torkahtaa, mutta en vain osaa..
Ripset nähtyäni olin todella yllättynyt ja iloinen - ripset todellakin tullaan huomaamaan! Hyvällä tavalla, ei Geordie Shore-tekoripsitavalla. Mieskin kotona kehui todella paljon uusia räpsyttimiä, joten niiden on pakko olla hienot! Kauneushoitola Glow sijaitsee ihan Turun sydämessä, kävelykadun alkupäässä, joten sijaintina ihan täysi kymppi! Katselin myös etukäteen Glow'n tarjontaa netistä ja voisin viettää Glow'ssa viikon ja käydä kaikki ihanat hoidot läpi, mitä heillä on tarjota! Glow'sta saat itsellesi kaiken kasvohoidoista, suihkurusketuksiin ja ripsistä hamapidenvalkaisuun! 
Ihanaa myös oli huomata, että äitejä oltiin huomioitu erityisesti äideille räätälöidyillä hoitopaketeilla. Hoitopaketeista voit lukea täältä - siellä on myös erityisiä paketteja morsiammille, kaasoille ja sulhasille. 
Jenni myös kertoi, että heillä pidetään todella tarkasti huolta siitä, kuka heillä mm. ripsiä pääsee tekemään. Ripsienpidennykset ovat Glow'n ylpeys, enkä ihmettele ollenkaan! 

Nyt olo on taas ihanan raikas ja aina valmis! Miten olen pärjännyt ilman ripsienpidennyksiä koko kesän?! 

Onko ripsienpidennykset teille tuttu juttu? Mitä mieltä olette volyymeista?

*Volyymiripset tarjosi Kauneushoitola Glow*

Ei kommentteja