Taas omana itsenä - hiuskriisi selätetty


Kerran vuodessa se iskee - hiuskriisi. Tänä vuonna se iski keväällä, kun otettiin ensin 9 kuukautta olleet pidennykset pois, minkä jälkeen Avantgarden Dave leikkasi mulle polkan. Polkasta ei kyllä ihme ja kumma tullut kriisiä, mutta väristä sitten tuli... Alkoi koko kesän kestänyt vaalennusprojekti, joka saatiin päätökseen elokuussa. Voit käydä tsekkaamassa elokuun hiukset tästä postauksesta

Sitä aina haluaa, mitä ei voi saada? Tai mikä ei vain sovi sulle... Mulle ei sovi vaalea tukka.
En kokenut hiuksiani omakseni missään vaiheessa koko prokkiksen aikana, enkä millään saanut hiuksista sitä, mitä toivoin. Ja jossain kohti jo hukkasin sen idean ja punaisen langan, mihin tähtäsin. 
Kylmä blondi olisi ollut ihana olla. Noin niinkun värin puolesta, ei luonteen. Mutta mulle punatukkaisena se on todella haastava toive, eikä nyt ollut niitä aineita, millä oltaisiin siihen ehkä päästy. 
Luojan lahja paljon värjääville on Olaplex, enkä ole päässyt sitä kokeilemaan omiin hiuksiini. Olaplex olisi ehkä voinut omallakin kohdalla antanut mahdollisuuden kokeilla hieman enemmän, mutta se nyt jäi.. 

En ole leikkauttanut hiuksiani sitten Daven leikkuun, joten pituutta alkoi olemaan ja taakse tahtoi jäädä kunnon kasa hiuksia, joita ei sitten oikein saanut mihinkään kivasti. Suorana hiukset näyttivät panssarilta, mutta kiinni laitettuna ne eivät vielä yltäneet kotiäitinutturalle kunnolla. Mikä siis neuvoksi? WOB. 

Wavy bob on tämän syksyn kuuminta hottia, jos uskotaan KC Professionalin porukkaa. Ja uskotaanhan me. 
Halusin kuitenkin säästää tällä kertaa itselleni pituutta, sillä viikonloppuna Indiedaysin gaalaa varten haluan saada hiukset kiinni. Mutta hiuksista tuli silti kivat ja takaraivossa ei enää kummittele kasa tukkaa, mikä ei mene mihinkään suuntaan nätisti. 

Värinä taas laiteltiin sitä tuttua tummaa tyveen ja hieman vaaleampaa tummaa latvoihin, jottei koko vaalennusurakka olisi mennyt hukkaan. Nyt on vieläkin monisävyvärjäykset kovassa huudossa, joten tämä tyyli sopii hyvin! 


Lopullinen hiuskriisi selätetään marraskuussa, kun meillä on koulussa tyylinmuutospäivä - luokkakaverini saa vapaat kädet muokata minulle uuden hiustyylin. Odotan innolla! 
Mutta jo nyt olen niin sinut tämän hetkiseen kypärääni - se on tumma ja ilmava! Ja odottakaas, kun näette sen kiharana! Gotta love it! 

Jos nyt uskoisin, ettei blondi ole mun juttu....

Miltä näyttää?

Ei kommentteja