Pikku Naisia

Yritän aina ottaa tytöistä kimppakuvia ja kuvia jokaisesta erikseen. Valitettavasti yleensä lopputulos on yksi murjottava teini, yksi hymyilevä teini, yksi kiukutteleva taapero ja toinen taapero, joka katsoo jonnekin ihan muualle kuin pitäisi. Perussetti. 
Meillä on olohuoneessa kuva kolmesta vanhimmasta yhdessä ja kahdesta vanhimmasta yksittäin. Tarkoituksena on ollut teettää Linan 1-v kuvista Linan kuva ja Ellen 1-v kuvista sitten Ellen kuva... No, aikaa on nyt vierähtänyt, eikä niitä ole tullut teetettyä. Myös päivitetty yhteiskuva on ollut haaveissa, mutta itse otettuna ne ovat olleet tähän asti täysi katastrofi, joten sekin on jäänyt. 

Syksyllä kysäisin Korinnalta, josko hänellä olisi aikaa ottaa tytöistä päivitetyt kuvat ja aikaa kuvauksille löytyikin Korinnalta hyvin pian! 
Itse jännitin ehkä eniten - murjottaako vanhin, juokseeko pienimmät pois kuvasta? Saadaanko ne kaikki edes samaan kuvaan? Mutta jännitys oli täysin turhaa! Korinna oli todella ammattitaitoinen tyttöjen kanssa ja kuvaukset sujuivat hienosti! Mitä nyt välillä piti lahjoa lapsia välipalakekseillä... Kuten ehkä kuvista näkyy? Normaalia väsymystä ja kiukuttelua siitä, ettei äiti anna hypätä mereen. 

Sain kuvat eilen ja olen niin onnellinen kuvista! Selasin niitä koko eilisen sydänsimmuina! Miten voikaan olla, että nuo ihanat lapset niissä kuvissa ovat minun! 
Nyt saadaan olohuoneeseen todella ihanat taulut teetettyä! Valinnan vaikeus tuleekin olemaan vain siinä, mitkä kuvista pääsevät seinälle.. 

Tässä muutama kuva teillekin näytille:

Mitä pidätte?

12 kommenttia

 1. Kivoja kuvia mutta mikset antanut muksujen hypätä mereen? ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Itsekin haluaisin pojastani tuon tyylisiä ja värimaailmaltaan juurikin tuollaisia kuvia :)

  Ps. Tein sun ohjeella tonnikalakasvislasagnea, tulipa hyvää!

  -annina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä kultaakin kalliimpia kuvia! Itse en olisi osannut läheskään näin hyviä kuvia ottaa!

   Ihan mahtavaa, että lasagnesta tuli hyvää! Meillä syödään sitä taas huomenna, mutta tällä kertaa ilman lasagnelevyjä ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö! Onneksi on niitä, jotka osaavat tallentaa tunteet kuviin <3

   Poista