Mennään sademetsään! - AARREKID AW15 (sis. alekoodin)
Elle: 
Aarrekid Musta Hame, kokoa 100 

Lina: 

En voi lakata ihastelematta Aarrekidin vaatteita! Jos johonkin olen rakastunut, niin näihin! Nyt mennään jo niillä rajoilla, että Aarrekid voittaa Mini Rodinin ja se on paljon se! 

Jos jollekulle Aarrekid on täysin entuudestaan tuntematon merkki, niin enemmän infoa nimen takaa voit käydä lukemassa Something Small -blogista. 
Itse en lähde kertomaan yksityiskohtia sen enempää, mutta mainitsen (hehkutan) vaatteiden olevan 100% luomupuuvillaa, joka saa meidän atoopikkolapsilta pisteet! Tai äidiltä... Jos rehellisiä ollaan. Mikään ei ole parempaa kuin lapsi, joka ei rapsuttele itseään vaatteiden takia! 

Lina ja Elle saivat Aarrekidiltä paketin, josta paljastui iiiihana uutuuskuosi Rainforest. Rainforest on kuin Aarremetsän pikkuveli, joka ei jätä söpöydellään ketään kylmäksi. Nää on taas näitä sarjassamme "must have them all"
Meillä onkin Aarrekidiä jo Aarremetsää ja Pöllöä t-paitojen muodossa, joten oli ihana saada tytöille syksyä ja talvea varten pitkähihaiset. Myös supermuuntautumiskykyiset Musta -hameet ovat ihan ykkösjuttu! Ne menevät niin arkisina päiväkotihameina kuin juhlaankin! Täytyy myöntää, että olen kuolannut hameita koko kesän ja melkein hypin onnesta, kun hameet paljastuivat postisedän paketista. 

~

Aarrekid haluaa tarjota myös teille lukijoille tilaisuuden päästä hieman huokeimmilla hinnoilla ja antaa teille -15% valikoimastaan koodilla LUMOAARRE
Tuotteita pääset ihastelemaan Aarrekidin verkkokaupasta. Tarjous on voimassa aina syyskuun loppuun saakka! 

Mitä te tykkäätte Aarrekidin uudesta kuosista? 

 

Ei kommentteja