Kuin salaaNiin se saapui. Salaa, kuten joka vuosi. Hiljalleen tiputtaen keltaiset lehdet puista ja kylmentäen aamut. Joka vuosi se tulee, eikä sitä oikeastaan huomaakaan kuin vasta sitten, kun iltaisin tekee mieli laittaa villasukat jalkaan ja käpertyä sohvan nurkkaan kuuman kaakaon kanssa.

Syksy.

Mä pidän syksystä - ei ole liian kuuma, muttei liian kylmäkään.Syksy antaa energiaa ihan eri tavalla kuin muut vuodenajat. Syksy on aina jonkin aikakauden loppu ja luontokin laittaa itseään pieneen valmiustilaan ja kerää itseensä energiaa, jotta jaksaisi pimeän talven. 
Monella syksy tarkoittaa myös uusia tuulia - koulut, työt, päiväkodit alkavat aina yleensä syksyisin. Ihminen palaa normaaliin arkeen kesän jäljiltä ja kaikki vähän niin kuin asettuu omille urilleen ilman mitään suurta numeroa. 

Syksy on ihanan raikas ja jollain tapaa uutta happea antava. 

Pidättekö te syksystä?

4 kommenttia

 1. Ihana villatakki ja ihanat kengät, kaunis sinä :) Syksy on paras!
  -annina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pörröneule on kyllä ihan joka syksyn ja talven must have <3
   Kengät ovat 10 vuotta vanhat kestosuosikit, jotka toimittaa vieläkin virkansa aina syksyisin ja keväisin! Mahtavat mokkasiinit!

   Poista
 2. Ihana postaus. Rakastan syksyä ja muutoksen tuulet puhaltaa syksyisin mun elämässä, vaikka mikään ei periaatteessa muuttuisi (tän syksyn tosin vietän kokonaan eri maassa kuin aikaisemmin). Syksy tuo uutta energiaa joka vuosi (:

  Ihana muuten toi metsäpolku ja muutkin kuvat!

  VastaaPoista