Karkkeja keksien kera - KUKUKID AW15
Elle: 

Lina: 
Kukukid Candies Legginsit - kokoa 98/104 

R-akastan kekseliäitä lastenvaatteita. Varsinkin niitä, joissa on keksejä. Hehheh. Lastenvaatteista saa huokua se, että ne ovat lapsille tarkoitettuja, vaikka tasapainoksi pidän myös neutraaleista ja hyvinkin yksinkertaisista vaatteista. 

Ihastuin kesällä Kukukidin paperivene-kuosiin, mutta kuosin hellemekot jäivät jostain syystä ostamatta. Kesä kun meillä meni miten meni ja helteetkin saatiin vasta vahvasti elokuun puolella. Merkki kuitenkin jäi kummittelemaan mieleen. 
AW15-malliston tultua julki parisen viikkoa sitten olin täysin myyty! Ihania keksejä, karkkeja ja maitopulloja! Ja olen täysin varma, että Lina rakastuisi Dino-huppariin, jos sellaisen äiti hänelle raaskisi ostaa. 
Kotiuttaisin kyllä itsellenikin karkkileggarit ja keksipaidan ihan anytime, jos niitä olisi aikuisten koossa... 

Kukukid on Puolalainen merkki, joka valmistaa vaatteet Puolassa. Vaatteet ovat testattuja ja ne ovat OEKO TEX STANDARD 100 merkin saaneita.  
Merkki on omien tietojeni mukaan suhteellisen tuore, mutta kilpailee ainakin omassa lastenvaateostoskorissa hyvinkin suosittujen Mini Rodinien ja suomalaisten suosikkien joukossa! 

Mitä te tykkäätte Kukukidistä? Onko se teille jo vanha tuttu vai täysin uusi tuttavuus?


Lasten Taikamaa haluaa tarjota teille ihanille -20% alennusta normaalihintaisista Kukukidin vaatteista koodilla KUKU20
Tarjous on voimassa 11. - 16.9.2015. 

Jos satut olemaan Lasten Taikamaan kanta-asiakas, niin saat vielä -20% kanta-asiakashinnan jälkeen!*Vaatteet saatu yhteistyössä Lasten Taikamaan kanssa*


4 kommenttia