Ajattomat, kauniit, Kärjet (sis. arvonnan)


Olen aika huono pitämään korvakoruja, kuten kaikkia muitakin koruja. Vaikka kuinka rakastan koruja ja omistankin kokonaisen lipastollisen niitä, niin ei koruja tule käytettyä kotona - lapset.
Käytänkin mahdollisimman paljon, varsinkin korvakoruja, kun lähden ovesta ulos, jotta fiilis omasta ulkoisesta olemuksesta olisi hieman huolitellumpi. Korut tekevät paljon! 

Kun AC kertoi keväällä valmistavansa Kuusioiden ylijäämäpaloista korvakoruja, olin oitis kiinnostunut, minkälaisia koruja AC niistä tekee. Ylijäämäpaloista muodostuikin iki-ihanat Kärjet.  

"Kärki-korvakorujen graafinen muoto luo pohjan erilaisille vivahteille, jotka valitut sävyt viimeisteleävät. Mustissa Kärki-koruissa on rutkasti asennetta, valkoiset toimivat selkeälinjaisina ja tyylipuhtaina asusteina, kun taas pastellisävyiset korut ovat leikkisä lisä esimerkiksi kesäpukeutumiseen."
-AC

Kuva lainattu Pastellipisaroita -blogista.
 
Ensimmäiset omat Kärkeni sain syntymäpäivälahjaksi AC:lta, enkä todellakaan osannut odottaa lahjaa! Sain mustat roikkuvat Kärjet. Sittemmin olen ostanut itselleni ensin lainaamani valkoiset Kärki-napit, sitten vaaleanpunaiset napit tulivat vaihtokauppana AC:n kanssa. 
Haaveissa olisi vielä yhdet roikkuvat, mutta en osaa päättää väriä. Se tässä onkin vaikein osuus - kaikki ovat niin syötävän söpöjä, että ne haluaa kaikki. 
AC lupailee kovin, että tulossa olisi vielä Kärki-kaulakoru, jota odotan kyllä kuin kuuta nousevaa! AC kehittelee koko ajan myös muita tuotteita, joten kannattaa käydä tsekkailemassa tässä syksyn aikana, mitä ihania tuotteita AC on muotoillut!

Kärki-korvikset ovat muodostuneet omiksi suosikeikseni. Harvoin enää laitan korviini muita korviksia, sillä Kärjet saa sopimaan niin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! 
Kouluun, kotiin, kauppareissulle, kahville, yökerhoon ja olempas niitä käyttänyt myös hautajaisissa. Ajattoman kauniit siis. Sinulla on nyt myös mahdollisuuden omistaa omat Kärki-nappikorvikset! 
Käy Annu E. -blogin Facebook-sivuilla ja käy kommentoimassa Kärki-aiheiseen kuvaan, minkä väriset Kärjet sinä haluaisit itsellesi ja olet mukana arvonnassa! 
Kärkiä saa seuraavissa väreissä: saarni, roosa, turkoosi, musta ja valkoinen. 

Osallistumisaika on 26.9. - 30.9.2015.

 Kuva on lainattu Pastellipisaroita -blogista.

Onko teillä suosikkikoruja? Mitä pidätte Kärjistä? *Yhteistyössä Pastellipisaroita*

Ei kommentteja