Voi räkä ja muita kuulumisia

Viikko on ollut hiljainen, sillä meillä on kaikki vuorotellen npannut itselleen flunssan. Okei, syyllinen istuu koneen äärellä! En tiedä mistä nappasin sen, mutta ihmeen sitkeä veijari tuntuu ainakin omala kohdalla olevan - viikko mennyt ja vieläkin kurkku kipeä ja nenäliinapakettia saa kantaa mukana. 
Ellen flunssa kesti päivän ja nyt Linalla on toista päivää kuumetta, mutta neiti näyttää jo huomattavasti parempikuntoisemmalta kuin eilen. M taas kärsii miesflunssasta (ja tänään, kun tulin kotiin, oli hän myös satavarma, että hän sairastaa diabetesta - miehet?). 

Muutaman päivän jouduin viikolla lepäämään kotona, jotta saisi kunnolla itsensä takaisin elävien kirjoihin. Tiistaina kävin koulussa väsäämässä koetyön pitkiin hiuksiin ja hilppasin äkkiä kotiin peiton alle sen jälkeen. Torstaina olinkin takasin koulussa ja käsihoitojen parissa.
Ajattelinkin, että syksyllä voisin näyttää muutamat kampaukset tutoriaalimeiningillä. Kiinnostaisiko? Syksy varmaan muutenkin tuo taas enemmän kouluhöpötyksiä bloginkin puolelle. 

Viikon ajan olen myös tehnyt paljon duunia häiden eteen. Vielä näin kaksi vuotta etukäteen ei voi mitenkään liikoja tehdä, mutta hyvällä alulla ollaan! 
Olen mm. kysellyt kampaajia itselleni ja kaasoille, meikkaajaa ja alustavasti myös sopinut kaksi valokuvaajaa meidän häihin! Ihan mahtavaa! Juhlapaikkaa vielä etsimme, mutta koristelun linjan olen jo päättänyt. Vuoden päästä pystyykin sitten jo varailemaan kirkkoa ja tekemään enemmän. Odotan innolla! 
Pientä harkintaa alanvaihtoa hääsuunnittelijaksi on myös pyöritelty mielessä ;) 

Mitä teidän syksyyn kuuluu?


2 kommenttia

 1. Syksyyn kuuluu hyvää, eniten jännittää kouluun hakeminen joka on ensi kuussa ajankohtaista!

  Kampausjutut kiinnostaa kyllä :) Vaikka kampaaja olen koulutukseltani (alan töitä en enää tee) ei tule itselle eikä muillekaan pahemmin tehtyä! Boheemit lettikampaukset on ihania. Ja tosi hyvältä näyttää tuo sinun tekemä kampaus! :) Paranemisia flunssasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin kouluun haet? Hakeminen on aina jännää - niin hyvässä kuin pahassa :D

   Rakastan myös kaikkia boheemeja lettikampauksia, sekaisia nutturoita ja hieman luovempia kampauksia. Niitä mielellään tekisikin, mutta nämä koetyöt tulee tehtyä väkisinkin sillä silmällä, mistä opettaja tykkää. Boring. :D Kaiken pitää olla niin sleek ;)

   Täytyy pistää kampauspöytä valmiiksi ja tehdä A:n kanssa parit tutoriaalit :)

   Ja pidän peukkuja koulua varten!

   Poista