Mitä tapahtui hiuksille?

Pienen tietokoneloman jälkeen pitää taasen palata työpöydän ääreen. Sadoittain kuvia odottelee lataamista koneelle ja kymmenittäin postausideoita pitää kaivaaa muistin syövereistä. Niitä tulee ja sitten ne unohtuvat... Ihme. 
Meillä oli kiireinen viikonloppu - ensin matkasimme perjantaina Tampereelle jättämään Papalle hyvästit ja lauantaina meillä oli edessä jo kesäkuussa varattu 22h risteily Helsingistä Tallinnaan. Risteilystä lisää myöhemmin - tai lähinnä siitä, miksei meidän perheessä vietellä hetkeen parisuhderisteilyitä ;) 

Mutta sitten koko kesän jatkuneeseen prokkikseen - hiuksiin. 

Profiilikuvasta näette lähtötilanteen - tumman ruskea. Nelonen näin ammattikielellä, jos halutaan hifistellä. 
Oma väri on sellasta hyvin vaaleaa, joka näyttää lähinnä kaljulta, kun se pukkaa viikon päästä tyvivärjäyksestä esiin. Eli sellanen oikein mukava! Omat hiukseni omaavat myös aivan järjettömän vahvan punapikmentin, joka puskee esiin jopa mustaksi värjäyksen jälkeen. 
Halusin olla hieman lähempänä omaa väriäni, jotta tyvivärjäys helpoittuisi hieman, eikä sitä tarvisi näyttää puolikaljulta aina värjäysten välillä.

Matkaan mahtuu 3 blondausta (hiukset kiittävät), parit sävytykset ja värjäykset. Hiukset pysyvät vielä toistaiseksi päässä, mutta suunnitelmissa on vielä näidenkin kuvien jälkeen sävyttää hiusta. Sävyä en vielä tiedä.. Ja laittaa vaaleampaa raitaa. Katsotaan siis syksymmällä, onko minulla enää hiuksia ollenkaan päässä. 
En ole kovinkaan tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen - on se toki huomattavasti parempi kuin matkan varrella olleet punaiset hiukset. Mutta tälläiseen punapäähän on täysin mahdotonta tehdä kylmän vaaleaa hiusta, joten olen luovuttanut grannyhairin suhteen ja toivon saavani edes hieman vähemmän punaista joskus. Joskus. 

Onneksi meillä on koulussa omien hiusten laittopäiviä, joten joku onnellinen luokkatoveri pääsee kokeilemaan omia kykyjään tässä mahdottomalta tuntuvassa prokkiksessa! Hihkunette innoissanne? :D

Nyt hiukset hengailevat ihmeellisessä välivaiheessa. Taas. Miltä näyttää teidän silmään? 

6 kommenttia

 1. Kivalta näyttää :) mieki haluisin ehkä pitkästä aikaa vaaleemmat hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   On tää vaaleammaksivärjäys yks hemmetin operaatio :D

   Poista
 2. Tykkään niin näistä hiushommista (terkuin parturi-kampaaja :)) ! Hyvältä näyttää tuo väri, ainakin näin kuvien välityksellä. Kunpa uskaltais ittekki leikata nää kilometrikutrit ihanaan lob-mittaan!!
  -annina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri vastaa melkein luonnossa samaa kuin tuo kuvista välittyvä väri :)
   Itsehän leikkasin pidennyksistä suoraan bobin - jota en ole katunut hetkeäkään. Nyt se on vain kasvanut hieman epämääräiseen muotoon ja pitäisi pyytää jonkun hieman siistimään sitä..

   Leikkaa lob!!! Kannatan :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Jenina!

   Vielä ehkä paremmat jollain muulla värillä. En osaa tottua :D

   Poista