Loman loppu, helteiden alku

Meillä loppui kesäloma ja arki alkoi. Tämä tietenkin suomalaiseen tapaan tarkoittaa luonnollisesti sitä, että koko kesän kadoksissa olleet helteet alkoivat. 

Arjen alkaminen meillä tarkoittaa sitä, että minä käyn päivisin koulussa ja isimies hoitaa lapsia kotona. Isommilla tytöillä alkaa koulu vasta ensi viikolla (aika epäreilua sanoisinko), mutta hiipii se todellinen kouluarki heillekin. 
Koulupäivät ovat todella intensiivisiä ja jo kahden päivän jälkeen on tullut erittäin selväksi, että tästä syksystä ja keväästä tulee kiireinen! Ensi keväänä odottaa myös kokonainen 9 viikon työharjoittelujakso, joten tylsää ei tule olemaan! Harjoittelupaikkaa pitääkin alkaa miettimään jo aika pian, sillä harjoittelu tulee vastaan jo helmikuussa. Apua! Tämä on myös viimeinen vuoteni koulussa, joten ensi kesänä tätä blogia kirjoittelee vasta valmistunut parturi-kampaaja. En usko ennen kuin näen! 

Pienten tyttöjen päiväkodin aloittaminen siirtyi meillä tammikuuhun, kun isimies palaa töihin. Meillä on siis edessä vielä todellinen uuden aloittaminen reilun neljän kuukauden päästä! 
En muista enää paljoakaan isompien päiväkotiarjesta, mutta muistan kummankin rakastaneen päiväkotia ja kavereiden kanssa leikkimistä, joten en osaa pelätä pahinta pienempienkään kohdalla. Elle tosin on vielä äidin oma vauva, joten muutaman viikon saattaa aamun nakki napsahtaa iskälle, ettei meillä Ellen kanssa tule kummallakin itku silmään. 

Kaiken kaikkiaan on ihanaa palata arkeen! Kesä oli meillä surullinen ja voimia vievä, joten on hyvä saada ajatukset muualle ja ammentaa taas tietoa pääkoppaan. Ja mikä parasta - tehdä kauniita hiuksia! 

Onko teillä jo arki alkanut?

Ei kommentteja