Farewell Rosie

Tänä aamuna mun sisko on noussut lentokoneeseen ja lähtenyt vaihtoon kohti Norjaa. 
Roosa on aina ollut meidän perheestä se, joka matkustaa ja reissailee. Kokeilee uusia asioita ja uskaltaa tehdä melkeimpä mitä vaan. 
Yhtenä kesänä Roosa reilasi pitkin Eurooppaa, toisena keväänä hän vietti aikaa Islantia kierrellen ja uuden vuoden taisi hän viettää Ranskassa, jos oikein muistan. 

Mun sisko on eittämättä meistä se fiksumpi tapaus. Ei örvellä koskan kännissä, oksentele pitkin katuja tai heittele ranuilla vastaantulevia. Ei sillä, että itsellä olisi tapana, mutta shit happens when you party naked...
Roosa on hyvin kirjaviisas, joka kuitenkin osaa soveltaa tietämäänsä käytäntöön. Olempas jopa saanut kuulla, että häntä on pariin otteeseen luultu minun isosiskokseni.. Meillä on 7 vuoden ikäero. (Se tarkoittaa vain sitä, että itse olen hyvin nuorekas.)
Roosa osaa tehdä taivaallisen hyvää kasvisruokaa ja tietää terveellisestä ruokavaliosta heittämällä enemmän kuin allekirjoittanut. 

Rosie on myös se, jolle voin laittaa whatsappiviestejä keskellä yötä, jos siltä tuntuu. Ei se niihin koskaan silloin vastaa, mutta vastaapahan aina, kun ehtii! Käy mun kanssa kahvilla, kun kukaan muu ei käy. Puree hammasta lastenvaateosastoilla, kun mun on mukamas pakko käydä hipelöimässä lastenvaatteita. Ja ennen kaikkea - nauraa mun tyhmille jutuille. 
Roosa on myös varmaan ainoa ihminen mun perheestä, joka ei lue tätä blogia, koska sen mielestä se olisi mun elämän tirkistelyä.

Nyt mun sisko lähtee Norjaan kolmeksi kokonaiseksi kuukaudeksi! Mitä mä teen?! 
Lataan skypen koneelle ja toivon, että se nauraa vieläkin mun jutuille vaikka ne kerrotaan koneen äärellä... 

Ihanaa vaihtoaikaa sikko <3 

Kuvat ovat pari viikkoa sitten vietetyltä läksiäisiltä, jotka Roosan kanssa yhdessä järkättiin meidän kotona. Oli ihan huippu ilta!  

2 kommenttia

  1. Ihania herkkuja! Itselläni ei ole ikävä kyllä siskoa, mutta toivon todella paljon, että minun tyttäristäni tulee toisilleen läheiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon myös, että meidän lapsista tulee toisilleen tärkeä tuki ja turva :)

      Poista