Arkeen totuttelua
Huh, huh ja vielä kerran huh.

On se kesän kotona olemisen jälkeen aika tiukkaa totutella taas täyspäiväseen arkeen. Viime viikon sairastelukin otti osansa ja arkeen paluu vaikuttaa olevan entistä vastahakosempaa kuin aikaisemmin.
Kouluaamuina herään 6:15 ja jos takana on huonosti nukuttu yö ja edessä 8 tunnin päivä niin aamulla saattaa allekirjoittaneen naama näyttää aika alaspäin venyneeltä.Tuntuukin, että on koko aika väsynyt ja tekisi mieli vain nukkua, nukkua, nukkua ja vielä vähän nukkua.

Isommilla on alkanut myös koulu ja arki. Pienimmät saavatkin nauttia kotihoidosta vielä joulukuun loppuun saakka.
Itselle ehkä kovin totuttelun paikka onkin se, etten ole lasten kanssa 24/7, vaan olen päivät poissa. Iltaisin pitäisi jaksaa taas kotihommat ja siinä samalla antaa kaikki huomio sille lapselle, joka sitä vaatii. Menee varmaan taas oma aikansa, että tähän tottuu. 

Varsinaista koulua mulla on enää 6 kk jäljellä. Sen lisäksi on lomat ja työharjoittelu. Työharjoittelun ensi vuonna vietän taas samaisessa ihanassa paikassa kuin viime vuonnakin! On onni päästä Turun kärkikampaamoon jo toistamiseen ja nähdä KC:n kouluttajien kädenjälkeä päivittäin. Puhumattakaan siitä, että itsekin pääsee kokeilemaan uusia asioita heti kärkijoukon mukana, kuten viime keväänä kävi Olaplexin kanssa. 
Aika menee niin nopeaa, että yritän mahdollisimman paljon imeä itseeni nyt koulussa tietoa - ensi keväänä tässä pitäisi kirjoitella valmistunut parturi-kampaaja ja se suoraan sanottuna välillä hirvittää. 

Joten jos täällä blogin puolella on nyt hieman hiljaista alkusyksyn aikana, niin meillä yritetään vain päästä arkeen takaisin kiinni! Hitaasti, mutta varmasti... 

Ja kyllä, Lina stailasi ihan itse itsensä. Saappaat ja lippikset ovat meillä nyt in ;)

Onko muilla vaikeuksia päästä takaisin rytmiin?

4 kommenttia

 1. Moi!
  Uusi lukijasi täällä huhuilee ja tuntee myötätuntoa näistä syksyn mukanaan tuomista arjen haasteista... huoh... Täällä meillä lähtee aamuisin yksi ammattikouluun, yksi yläkouluun, yksi alakouluun ja yksi eskariin. Yksi vielä jää isin kanssa kotiinkin, kun äiti koittaa kaikessa kaaoksessa laittautua itse töihinlähtöön. :D Ihaninta kaikessa on tietysti se, että heti koulujen startattua saatiin se ensimmäinen räkätautikin taloon... Lisäsinpä omaan aikatauluuni vielä hullun yhden naisen muutosprojektin, joka lisää entisestään merkintöjä kalenteriin. Mutta juu, niin pöllö olen, että tykkään siitä. :)
  Tsemppiä teillekin!
  t.Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Teilläpä liikkuu sakki moneen suuntaan :D

   Flunssaa on liikkeellä! Se pirulainen iskee aina, kun syksy starttaa.. Prkl.

   Tsemppiä teille ja ihanaa syksyä!

   Poista
 2. Voi mitä isoja pieniä muruja. Ihanat mimmit!

  VastaaPoista