Arjen Helpottaja: Raikas jääkaappi

Meillä pidettiin siskon läksiäisiä parisen viikkoa takaperin ja fiksuna tyttönä putsasin myös pitkästä aikaa jääkaapin. 
En vain hokannut putsata sitä yleensä käyttämälläni Method yleispuhdistunaineella, joka tuoksuu taivaalliselle, vaan päätin mielenhäiriössäni kaivaa klooria sisältävän pesuaineen kaapista. Voi että, mikä ihanan ällöttävä uimahallin haju valtasi jääkaappimme. Tai jos tykkää uimahallinhajusta, niin sehän olisi ollut täydellinen, mutta satun pitämään jääkaappini tuoksun raikkaana... 

Mikä avuksi? Olin joskus kuullut, että sitruuna poistaa kaikki pahat lemut. Noh, eipä meiltä siihen hätään löytynyt sitruunoita, kun aamulla hokasin, että illalla vieraat saisivat jättää juomansa uimahalliimme jääkaappiimme. 
Olin kuitenkin ostanut muutamat ylimääräiset limet illan boolia varten ja päätin kokeilla limen voimaa. 


Puolitin yhden limen ja asettelin puolikkaat jaakaapin syövereihin. Jo yhdessä päivässä jaakaapista poistui ikävä kloorinhaju ja saatoin antaa vieraiden avata jääkaapin oven! 

Kannattaa siis ihmeessä kokeilla, jos oma jääkaappi omaa ihmeellisen ominaishajun! Limestä tuli mielestäni mukavan raikas tuoksu, ei yhtään liian kirpeä tai pistävä. Ei tainnut vieraatkaan huomata että jääkaapin tuoksua oli terästetty limellä?

1 kommentti