Vaatekaapista: Lina ja Elle 2/6


 T-Paita: Nosh Organics
Hame: H&M 
Lasit: H&M 
Huivi: H&M

 T-Paita: Aarrekid (saatu blogin kautta)
Shortsit: Syntymäpäivälahja
Lasit: Lindex
Huivi: H&M

Tykkään kovasti siitä vaiheesta, kun vauvabodyt vaihtuvat isojen lasten paitoihin - pitkähihaisiin ja t-paitoihin. 
Vielä Ellellä on muutama body koosta 80 jäljellä, mutta enempää meille ei enää bodeja ostella isommassa koossa. 

Tällä kertaa esittelyssä ovat omat suosikkini tyttöjen t-paitakokoelmasta! Ellellä nyt mitään kokoelmaa ei vielä ole, mutta Linalla sen sijaan alkaa teeppareita kaapissa olemaan jo hieman enemmän. 
T-paidat ovat omasta mielestäni aivan ihania kesäpaitoja ja soveltuvat kylmemmällä kelillä hyvin pitkähihaisten alle. T-paidoilla voi hillitä räiskyvää alaosaa tai puolestaan tehdä yksivärisestä alaosasta juhlavamman. 
 T-Paita: Zara
Shortsit: H&M
Kengät: Crocs (saatu blogin kautta)

T-Paita: Name It (Linan vanha)
Legginsit: Zara 

Tykkään t-paidoissakin erilaisista kuvioista, kuten yleensäkin lastenvaatteissa. Aarrekidin aivan ihana Aarremetsä-kuosi on saanut minut rakastumaan! Molemmat tytöt saivatkin omat Aarremetsä t-paidat Aarrekidiltä ja erityisesti Lina tykkää tutkia paitaansa ja löytää sieltä aina lisää ihmeteltävää. 
Muutenkin meillä on nyt alettu suosia suomalaista, kuten jo aikaisemmin kerroinkin. Suomestakin löytyy nykyään todella monta hyvää ja laadukasta lastenvaatemerkkiä - kannattaa ehdottomasti tutustua! Hintatasokaan ei mielestäni ole mitään päätä huimaavaa, varsinkaan, jos pitää mielessä kotimaisuuden ja laadun.

Tässä postauksessa olevat t-paidat ovat "ihan tavallisia" t-paitoja, eivätkä nyt varsinaisesti tarkotettuja juhlaan. Mutta esimerkiksi Zaran kalapaidan olen ostanut Linalle Ellen syntymäpäiville, joten soveltuu se juhlaankin! 
Mutta nämä t-paidat ovat meidän vaatekaapin aarteita! 


Käytetäänkö teillä paljon t-paitoja?

2 kommenttia

  1. Nättejä vaatteita! Mäkin tykkäsin kovasti siitä vaiheesta kun päästiin eroon bodyista ja luovuttiinkin niistä tosi aikaisin. Paidat on kivoja ja paljon helpompi pukea meidän vauhtiviikarille ;)

    VastaaPoista