Lumoava lukijapäiväMe turkulaiset Lumobloggaajat (Nora, AC ja minä) olemme viimeiset 3-4 kuukautta järkkäilleet kulisseissa lukijapäivää. Opimme paljon lukijapäivän järjestämisestä, siitä kuinka emme enää ikinä järkkää sellaista keskelle kuuminta lomasesonkia, miten jotkut eivät enää vaan vastaa sähköposteihinsa ja kuinka vaikeaa on itse olla keskipisteenä. 
Ajatus lähti halusta järjestää jotain lukijoille. Aina meille bloggaajille on tarjolla kaikenlaista tapahtumaa, joten tällä kertaa halusimme antaa teille lukijoille mahdollisuuden osallistua. 
Toivottavasti päätämme ensi vuonna järjestää vastaavan uudelleen - parempana versiona! Teemana meillä oli kauneus ja hyvinvointi. AC piti meille ihanan luennon luonnonkosmetiikasta, joka on itselle tuttua lähinnä vain purkkien kyljistä. Itse keskityin enemmän tekemään vieraillemme kampauksia muutaman muun kanssa, joten valitettavasti iso osa tapahtumasta meni itseltä ohi. 
Olin vielä Papan poismenon tultua täysin varma, etten pysty osallistumaan ollenkaan tapahtumaan ja yritinkin vielä lauantaiaamuna psyykata itseäni pitämään hauskan päivän. Keskittymällä tekemään sitä mitä osasin, selviydyin päivästä ehkä hieman poissaolleen roolissa. Pahoittelen siis kovasti, jos jollekulle vieraista jäi allekirjoittaneesta hieman sulkeutunut olo. Syyn löytänette täältä

Tarjolla meillä oli ihania Gaggui Kaffelan herkkuja, uuden Smooth It -liikkeen smoothieita ja Artic Chocon suusa sulavia suklaita.
Saimme kerättyä vieraillemme myös kiitoskassin, jonne saimme kattauksestakin vastanneelta Havilta servettejä, Artic Chocon ihanaa luomusuklaata, luonnonkosmetiikkaa, Hurraw:n huulirasvaa ja muiden pussukoissa oli vielä pähkinöitä, joita tämän allergikon kassista ei löytynytkään. 
Ilokseni KC Professional antoi meidän kampaajille ison kasan muotoilutuotteita, Kinnunen tarjosi pinnit ja ponnarit, heidän kassistaan löytyi meille myös Keunen muotoilutuotteita. Keune onkin itselle vielä hieman tuntemattomampi sarja, joten oli hauska kokeilla välillä niitäkin. 
Kukka Fiori laittoi pisteen i:n päälle tarjoamalla ihania kukkia kampauksien koristeeksi! Saimmekin tehtyä kaikille aivan ihastuttavia kesäkampauksia! 

Oli mukavaa päästä pitkästä aikaa laittamaan hiuksia. Kesällä en ole juurikaan päässyt laittelemaan kampauksia, joten oli mukava päästä näpräilemään! 


Virallisen osuuden jälkeen meitä jatkoi pieni porukka vielä jokirantaan syömään. Tårget oli minulle itselle entuudestaan tuntematon ravintola, mutta ruokailun jälkeen vannotin itseni viemään sinne M:n syömään joku kerta. Tai M saa viedä minut sinne syömään... Wink, wink. Tiedän, että luet tätä! 


Kaiken kaikkiaan päivä oli todella onnistunut! Olin täysin poikki, kun kävelin ruokakaupan kautta kotiin silmät puolitangossa. Päivä pulkassa siis. 

Iso kiitos kaikille, jotka osallistuivat päiväämme! Toivottavasti teillä oli yhtä mukavaa kuin meillä järjestäjilläkin. Otetaan ensi vuonna uusiksi! 


Yhteistyössä
 

Ei kommentteja