Ellen 1-vuotiskuvaukset

Meillä oli aivan mahtava tilaisuus käydä kuvaamassa Ellen 1-vuotiskuvat Pop Å:ssa kesäkuun ensimmäinen päivä. Päätin jo keväisellä Pop Å:n reissullamme, että haluan kuvata Ellen siellä, jokin siinä paikassa viehätti oitis.
Valokuvat otti Jose, joka kuvasi myös Linan ykköskuvat. Sain Ellen kuvaukset Joselta syntymäpäivälahjaksi for free, joka oli muuten ihan lahjoista parhaimpia! Onneksi Jose suostui myös käymään tsekkaamassa Pop Å:n etukäteen ja antamaan oman mielipiteensä paikasta. Ja totta kai Jose suostui Ellen siellä kuvaamaan!

Viikko sitten sainkin Joselta lopulliset kuvat - joiden valinta oli taas 200 kuvan joukosta yksi täysi mahdottomuus... Sain kaikki valitsemani kuvat niin värillisinä kuin mustavalkoisina, mikä oli iso, ihana, yllätys! Nyt iskeekin sitten valinnan vaikeus, että minkä niistä kehittää tauluksi.. Ja minkä lähettää kummeille ja isovanhemmille.. 

Tässä muutama helmi teille näytille: Iso kiitos taas kerran Joselle! 
Jose opiskelee valokuvausta Turun Taideakatemiassa ja varmasti olisi kiinnostunut juurikin sinun kuvausideoistasi! Jose on aikaisemmin kuvaillut meidän tyttöjen lisäksi mm. Mini & Me -blogin Aijan raskausajan kuvia. Yhteyttä Joseen voi ottaa sähköpostin kautta - jose.jompero@gmail.com . 

Miltä näyttävät Ellen kuvat teidän silmään?6 kommenttia