Blogisuosikkini: Blogit, joihin jäin koukkuun

Viime kerralla esittelin kolme blogia, joita olin seurannut jo pidemmän aikaa ja halusin vinkata ne teille. Nyt kuukauden verran seuranneena blogeja, joita te ehdottelitte, voin kertoa ihastuneeni useampaankin ehdotettuun blogiin!
Oli vaikeaa valita vain kolmea blogia monen ihanan joukosta, mutta tässä kolme mieleisintäni ilman mitään paremmuusjärjestystä:

http://kuvastimeni.blogspot.fi/

"Hanna / 22 / Lahti. Äiti pienelle pojalle (1/14), kihlattu ja "vaimo" isommalle jätkälle. Toistaiseksi hoitovapaalla oleva opiskelija, jonka tulevaisuus on pieni kysymysmerkki. Intohimona valokuvaus, vaatteet ja kirppikset. Tavaramerkkinä sarkastisuus ja sutjautukset."
Onkohan kenellekään jäänyt epäselväksi kuinka paljon rakasta isoja kuvia? Jos on, niin kannattaa käydä katsomassa Hannan blogista yksi syy sille, miksi isot ja kauniit kuvat ovat, noh, yksinkertaisesti kauniita. 
Hanna osaa myös sujuvasti kirjoittaa aiheesta kuin aiheesta, joten pelkkiä kuvia ei tarvitse käydä selailemassa!   
http://yhteenkasvettu.blogspot.fi/

"Yhteenkasvettu-blogia kirjoittaa 25-vuotias Emmi. Blogi on sekoitus lapsiperheen arkea, lastenvaatteita, kodinsisustusta ja ajatuksia elämästä. Tällä hetkellä tavoittellaan hetkessä elämisen taitoa ja yritetään pysytellä vilkkaan taaperon perässä. Matkassa mukana tepastelee 1-vuotias Milton-poika."

Emmin blogi on ihanan raikas ja positiivinen. Kuvat? Kyllä! Taas ne ihanat kaunnit ja suuret kuvat löytyvät tästäkin blogista. 
Blogista voit myös lukea kaikkea lastenvaatteista lomavinkkeihin, joten kaikkia aihealueita pääsee lukemaan! Ehdottomasti jään jatkossakin seurailemaan!

"Blogi äidiksi kasvamisesta perheessä, jossa vallitsee ukkovalta, koulijoina kaksi pientä poikaa, Vilkku (5/12) ja Valtsu (11/14). Lapsiperhearjen hulinan keskellä opetellaan elämään hetkessä, yritetään etsiä känkkäränkän kiusatessa edes se yksi hopeareunuksinen pilvi, inspiroidutaan kauniista asioista ja hurahdetaan materialismionnen vietäväksi."

Maaria kirjoittaa helposti luettavaa tekstiä aiheesta kuin aiheesta. On kiva lukea blogia, jonka aihelaueet eivät ole sidoksissa mihinkään yhteen tiettyyn aihepiiriin. Hulivilini on myös visuaalisesti kaunis blogi, jota on mukava lukea.  

---
 
Ehdotitte myös paljon muita ihania blogeja, joita jäin seuraamaan. Jos haluatte käydä tsekkaamassa muut ehdotetut blogit, niin löydät ne täältä. 
Ei siis kannata pahastua, jollei oma blogisi löydy tästä kolmen joukosta - hyvin todennäköisesti seurailen sinua silti! Jäin nimittäin aika moneen blogiin koukkuun.. 

Kiitos kaikille, jotka ehdottivat omaa blogiaan tai blogia, jota itse tykkää lukea! Jos jatkossa haluaa linkitellä ihania blogeja, niin feel free! Tänne saa linkkailla!  

1 kommentti

  1. Näitä on aina kivaa lukea, löytää yleensä jotain entuudestaan tuntemattomia blogeja. :)

    VastaaPoista