Blogisuosikkeja: Blogit, joita minä seuraan

Kyselin viime kuussa teidän blogisuosikkien perään ja pyysin teitä linkkaamaan joko sen oman blogin tai oman suosikin.
Ennen kuin esittelen teidän ehdottelemista blogeista ne, jotka tekivät minuun vaikutuksen, haluaisin esitellä teille kolme jo minulle tärkeää blogia ja joita olen itse tykännyt seurailla jo jonkin aikaa. 


"Perhe-elämän aallokkoa, useimmiten hyvällä tuulella. Aaltoja-blogi on tavallista arkea, paikoittaista ruokafiilistelyä, lastenvaatehimotuksia, ajoittaista sisustusintoilua ja keskeneräisiä DIY-projekteja.
Perhe-laifstailii kahden pojan (7/2010 ja 4/2015) kanssa." 

Aaltoja -blogi koostuu aivan ihanista, isoista valokuvista ja mukaansa tempaavasta tekstistä. Blogin sisältö on ihanan rempseää, eikä sisällä pelkkää kiiltokuvien maalailua. 
Kannattaa ehdottomasti tutusta! 


"Tämä blogi kertoo turkulaisesta perheestä, johon kuuluu 01/2013 syntynyt Felix, 05/2014 syntynyt Stella, hajamielinen isä ja näiden kolmen kanssa toisinaan hiuksiaan repivä äiti. Äiti kirjoittaa joskus ihan asiaakin, valokuvaa koko ajan ja on aina myöhässä, mutta silti sata lasissa."

Oon tykännyt lukea Meren blogia jo iät ja ajat. Ihanat ja aina hyvin otetut kuvat saa mut palaamaan kerta toisensa jälkeen Meren fanijoukkoihin. 
Mere ottaa myös kantaa pinnalla oleviin asioihin, eikä pelkää kertoa omaa mielipidettään. Käykää seurailemassa Felixin ja Stellan touhuja!

"Kun kuvat ei päädy kehystettäviksi, on keksittävä jotain muuta. Siitä ajatuksesta syntyi Äiti, kehystetääks tää?-blogi, johon voin leikisti kehystää kuvat näytille. Kertoen niillä jotain, mukavien, arkisten ja pienien sanojen kera."

Vaikka tätäkin blogia kehystää ne kuuluisat ihanat, suuret kuvat, niin enemmän rakastan Jonnan tapaa kirjoittaa. Jokaisessa blogissa on "sitä jotain" ja tässä blogissa se on juurikin Jonnan tapa kertoa asiat. 
Tarvitseeko kertoa, että käy tutustumassa?


Ja vaikken tässä tällä kertaa esitellytkään meidän Lumoblogien mahtavaa joukkoa, niin on sanomattakin selvää, että Lumoblogeista löytyy myös ne omat suosikkini! Tässä olisi oiva kolmikko meille lisäksi ;) 

Ovatko nämä kolme blogia sinulle tuttuja? 
 Toivottavasti löysit tästä itsellesi kolme mahtavaa uutta blogia lukulistaasi! 
Seuraava blogisuosikkeja-postaus sisältääkin teidän ehdottamia blogeja!

6 kommenttia

 1. Aaltoja on tuttu ja kaksi muuta nimenä, en ole tutustunut tarkemmin. Täytyy tutustua, kun uutta lukemista listalle kaipaan itsekin! :)

  VastaaPoista
 2. Aaltoja oli mulle tuttu nimenä, joskus olen vieraillut :) Kiitos blogivinkeistä! Mun lifestyleblogi, jossa on juttua perheestä, sisustuksesta, tyylistä ja vaatteiden tekemisestä löytyy osoitteesta www.weekendchic.fi jos haluat käydä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Toivottavasti näistä joku jää sinunkin lukulistallesi :)

   Olen tutustunut sinunkin blogiisi jo aikaisemmin ja seurailen sitä! Ihana blogi sinullakin!

   Poista