Vaatekaapista: Lina ja Elle 1/6

Aarteiden etsintä jatkuu tyttöjen vaatekaapin sisällön puolelta.Tyttöjen ensimmäisessä osassa esittelen Linan ja Ellen ns. kaupunkitakkeja. 
Tykkään, että lapsella on jokin "vähän parempi takki", jonka voi kiskaista päälle, kun lähdetään käymään kaupassa tai kaupungilla. Takki, joka ei ole tarkoitettu hiekkalaatikolle tai muutenkaan mihinkään remuamiseen.
Linan kaupunkitakit ovat tällä hetkellä farkkutakki ja beige parkatakki. Parka alkaa olemaan jo hieman pieni, joten kesän alennusmyynneistä on suunnitteilla kotiuttaa uusi syystakki. 
Farkkutakki on todella käytännöllinen ja se kestää kyllä hieman hiekkalaatikkoleikkejäkin. Farkkutakki on ostettu talvella H&M:n alennusmyynneistä ja parka on Zaran viime talven mallistoa. Parkaan kuuluu myös karvavuori, joten se on pitkäikäinen.
Ellen kaupunkitakit ovat taasen musta nahkatakki ja vihreä parka. Molemmat ovat Linan peruja, mutta vieläkin erittäin paljon käytössä. On todella kätevää, kun voi kierrättää aikasemmin ostettuja vaatteita nuoremmalle. Varsinkin, kun tämänkokoiset vaatteet menevät aika pian pieneksi. 
Nahkatakki on ostettu Lindexistä, samoiten parkakin kuuluu Lindexin parin vuoden takaiseen valikoimaan. 

Kaikki takit ovat kivan kevyitä myös kesäiltoihin. Oikeiden asusteiden kanssa niistä saa myös hieman lämpimämmät. 

Onko teillä lapsille kaupunkitakkeja?

2 kommenttia

 1. On! Tai Sophielle ei ole vielä, kovasti etsinnässä, mutta lapsilla on aina ollut paremmat takit kaupungilla käyntiin ja kylästelyyn. Isommat suosivat nahkatakkeja, Sophielle haen ehkä jotain trenssimäistä :) Kauniit takit teidän tytöillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin nahkatakit ovat isompien suosikkeja :)

   Täytyy nyt alennuksista käydä taas etsimässä koko sakille syksyksi uudet takit! Lindexistä ainakin tekee yllättäviä löytöjä ja Zara nyt on aina Zara ;)

   Poista