Vaatekaapista: Annukka 1/6

Tämän kesän aikana esittelen omia vaatekaapin aarteitani. Tai ehkä ne eivät muiden mielestä ole aarteita, mutta minun suosikkejani kuitenkin. 
Tulen esittelemään myös Linan ja Ellen kesävaatteita ja ne löytyvät myös "Vaatekaapista" tunnisteen alta sitten tulevaisuudessa, kunhan saadaan homma pyörimään. 

Aloitan omien suosikkieni esittelyn esittelemällä neljät must have kengät tälle kesälle! Ei ole kesää ilman kenkiä! 
 
Meidän eteistä sotkee tällä hetkellä viiden naisen kengät, joten voitte kuvitella minkä näköinen eteinen saattaa "hyvänä kenkäpäivänä" olla. M:n mielestä se ei ole niin ihanaa ja makoisaa, kun kenkiä satelee ovista ja ikkunoista. Miehet I say. 
Meillä on kenkiä eteisessä, eteisen lipastossa, eteisen kenkälaatikossa ja meidän naisten (lähinnä allekirjoittaneen) kenkiä löytyy myös pihavarastosta kolme pahvilaatikollista. Vai olikohan niitä neljä... En saanut niitä muuton jälkeen enää sisälle kaikkia tuoda. Möh. Olenko ainoa kenkäholisti? 
Tämän kesän ehdottomat suosikkini ovat Paezit. Nämä omat ihanuuteni ovat blogin kautta saadut, mutta olemme jo AC:n kanssa kaavailleet kimppatilausta ja kuolailleet kenkiä Paezin nettikaupasta
Kengät muotoutuvat oman jalan mukaan kuudessa tunnissa ja voin kertoa, että näillä on niiiin ihanaa käppäillä, ettei ole tosikaan! 
Suosittelen ehdottomasti käymään Paezin nettikaupassa ja edes harkitsemaan oman parin tilaamista. Ehdottomat kesäkengät!Kesällä tarvitaan myös sandaalit. Olenkin oikein lipuläpyjen suurkuluttaja ja niitä kuluu puhki kesässä ainakin yksi pari. 
Tapana onkin ostaa joku Hennesin halvin malli, ostaa ne tuplana ja kuluttaa ne puhki. Koska sitten se ei harmita, kun huomaa elokuussa varpaan menevän pohjan läpi. 

Tänä keväänä Kaksplussan bloggaajatapahtumaan osallistuneet saivat Crocsilta ihanat kesäsandaalit käyttöönsä. Omani ovat ihanat pinkit ja muutaman käyttökerran jälkeen näyttää siltä, että näistä tulee tämän kesän läpsyt! 
Nämä ovat niin kevyet jalassa, että välillä on pakko tarkistaa tuliko laitettua kenkiä jalkaan ollenkaan. Sitten sinne juhlaosastolle. 
Kesä ei ole mitään ilman juhlia! Omat ihanuuteni monien korkokenkäpariskuntien joukosta ovat nämä Dinskosta joskus muutama kesä sitten ostetut platformit. 
Vaikka on ehkä hieman vaikea uskoa, niin ne tuntuvat todella mukavilta jalassa - pehmeät ja helppo kävellä. Näitä käyttäisin huomattavasti useammin kuin nyt käytän, jollen olisi M:n pituinen nämä jalassa. 

Kengät ovat siis ehdottomat girls night out -kengät! 


Viimeisenä, muttei vähäisempänä - peruslenkkarit. Nämä H&M:n 9,90€ maksavat lenkkarit kotiutuvat minulle joka vuosi ainakin valkoisena. Tänä vuonna ne ovat minulla myös mustana. Niitä saa vaikka ja missä väreissä, joten kannattaa käydä tsekkaamassa! 
Näitäkin tulee kevään, kesän ja syksyn aikana käytettyä niin paljon, että yksi pari kestää vain yhden kauden. Joka kevät marssin uudelleen keskustaan ostamaan (muutaman) uuden parin. 

Kengät ovat helppo laittaa jalkaan ja tuntuvat jalassa kivoilta. Peruslenkkarit.

Onko teillä omia kenkäsuosikkeja ja must haveja?

8 kommenttia

 1. Millainen kokomitoitus on mielestäsi Paezeissa, vastaako koot hyvin totuttua vai onko isoja/pieniä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paezeissa on hieman reilu mitoitus. Oma kanoottini on 37-38 välimaastosta ja otin tällä kertaa Paezit koossa 38. Ovat liian isot, vaikkakin käytettävissä. Sopivat 39-jalkaiselle äidilleni kuin nakutetut.
   Uudet Paezini aion tilata koossa 37 :)

   Kengät myös hieman löystyvät/muotoutuvat käytössä, joten kannattaa senkin puolesta ottaa hieman naftimpi koko!

   Poista
  2. Mä sanoisin että vastaa! Mulla 39 ja sopii kuin nakutettu!

   Poista
  3. Ai, Jenina! Mulla ja AC:lla molemmilla tuli hieman reilut kengät.. Olisko mallista kiinni?

   Oli miten oli, niin ovat siitäkin huolimatta ihan superit jalassa, vaikka varvastilaa löytyy :)

   Poista
 2. Iiiiihanat nuo platformit!! :)
  Mulla on ihan samoja kestosuosikkeja kesästä toiseen, nuo samaiset h&m:n kangastennarit harmaana, tummansinisenä ja mustana sekä jotkut edulliset flipflopit/släbärit/läpsyt ;) Lisäksi joitain balleriinoja ja muita kangastennareita.. Semmoista huoletonta kesäkenkäilyä sen olla pitää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat <3
   Kangastennarit on kyllä ihan sairaan helpot ja hyvät! Niitä saa niin monessa eri värissä, eikä haittaa, jos ne kuluu loppuun.

   Poista