Tunnustuksia x 11


Meillä järjestellään Ellen 1-vuotissyntymäpäiviä, joten on paikallaan ennen juhlatunnelmia laittaa hieman erilaista postausta kehiin. 
Kaaosta ja Kukkamekkoja -blogin Jonna haastoi minut vastaamaan 11 kysymykseen, joten tästä lähtee: 

1. Mikä on tärkein päivärutiinisi?
Sähköpostin lukeminen. Mulla on kaksi henkilökohtaista sähköpostia ja kaksi blogin sähköpostia, joiden lisäksi hoidan myös Lumoblogien sähköpostia. Jollen saa aamulla rauhassa käydä kaikkia läpi ja vastailla tulleeseen sähköpostiin olen oikeasti loppupäivän paniikissa ja kiukkunen. Aamut pitää saada pyhittää sähköpostille :D  
 
2. Paras kirja, jonka olet lukenut. Miksi?
Mika Waltarin Sinuhe Egyptiläinen. Se on ensimmäinen kirja, johon olen rakastunut ja pidän siitä vieläkin todella paljon. Muita lempparikirjojani ovat Leena Landerin Käsky ja Anna-Leena Härkösen Onnen tunti.
Nykyään ehdin lukemaan niin hävettävän vähän, että pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja marssia kirjakauppaan.

3. Mihin olet aina halunnut matkustaa? Oletko toteuttanut haaveesi?
Paikkoja on monia - Espanja, jossa olen lapsena käynyt. Erityisesti Barcelona kiehtoo tällä hetkellä. Olemme M:n kanssa suunnitelleet matkaa sinne, mutta sen toteutus ontuu vielä tuolla rahapoliittisella osastolla.. 
Olen aina myös ollut todella kiinnostunut Englannista ja Irlannista. Englannissa olen päässyt teininä käymään ja ehottomasti haluan sinne uudelleen! Irlanti on myös paikka, jossa tulee ehdottomasti tulevaisuudessa käydä - ovathan meidän muksut menninkäisä punasine tukkineen ;)
4. Haluaisitko asua ulkomailla? Missä?
Yllämainitut paikat olisivat varmaankin niitä paikkoja, jonne voisin muuttaa. 

5. Jos saisit täyttää vaatekaapin vain yhdellä merkillä, mikä se olisi? Lasten / oma?
Apua! Yhdellä merkillä! Oma vaatekaappini varmaan täyttyisi Vero Modalla :D Ihan perussettiä, mutta tykkään Vero Modan vaatteista ja ne istuvat päälleni todella hyvin. 
Lasten vaatekaapit taasen täyttyisivät varmaankin... vaihtoehtoja on kyllä liian monta - Aarrekid, PAPU, Vimma, Gugguu, Mini Rodini. Juuri nyt olen hurahtanut Aarrekidiin ihan täysillä.

6. Lempikukkasi?
Iso valkoinen ruusu. Ei ole toista samanlaista. Rakkaus. 

7. Tärkein periaatteesi äitinä?
Antaa rakkautta ja luoda rajoja. 

8. Oma juttusi josta et luovu?
Bloggaaminen. Yksin saunassa käyminen. Ne on kaks, joista en tingi :D

9. Hetki, joka on jäänyt mieleesi. Miksi?
Neljä synnytystä, joista jokaisesta erilaiset muistot ja erilaiset asiat jääny mieleen. Ehkä kuitenkin kaikista "parhaiten" mieleen on jäänyt se, kun A:n synnytyksessä mua vietiin juosten leikkaussaliin. Makasin sängyllä ja kattovalot viuhahteli pieninä viivoina silmissä. Se on jääny sellasena slowmotionina päähän. En osannu sillon edes ajatella mitään, pelkäsin niin paljon.

10. Oletko kenkä- vai laukkuihminen?
Molempia, mutta kenkiä tulee kyllä ehdottomasti ostettua enemmän.

11. Lempipuuhaasi kesällä? Aikuisten/lasten kesken? 
Auringossa loikoilu! Rakastan piknikeillä oleskelua ja katsella, kun lapset leikkii. Tänä kesänä me laitetaan meidän etu- ja takapihat kuntoon, joten päästään varmasti nauttimaan auringosta omalla pihalla grillaillen ja vietellen piknikkejä.


Tuliko esille jotain, mitä et minusta jo tiennyt? 

Laitetaan hyvä kiertämään ja haastan Pastellipisaroita AC:n ja The way YOU want it Noran!

Ei kommentteja