Päiväkahvit
Olen aika huono juomaan kahvia. Tai juon mielelläni kahvia, jollei se tarkottaisi loppu päivän vessatreffejä. Tiedän, too much information. Cappuccino on kuitenkin mun all time favorite ja sitä pystyn juomaan kupillisen silloin tällöin kahvilassa.
Enemmän kuin kahvista, tykkään herkuista. Todellinen pullamössömamma. Kuppikakut ja erilaiset pullat ovat herkkujani.Turusta löytyy paljon kahviloita, yksi on kuitenkin ollut ylitse muiden - Gaggui Kaffela.
Gaggui Kaffela on suht tuore turkulainen kahvila, joka on saanut ainakin oman lähipiirin polvilleen maukkaiden antimien puolesta. Kuka ei rakastaisi mahtavaa kakkua?
Gaggui Kaffela valmistaa myös hääkakkuja, joten ainakin allekirjoittanut laittaa tämän muistiin ja muistaa sen todellakin vielä kahden kesän päästä!Nyt Gaggui on avannut pikkusiskon Forumkortteliin. 
Kävimme päiväkahveella AC:n kanssa muutama viikko sitten ja en voi kuin suositella tätä söpöä pientä Gaffelaa! Kannattaa käydä paikan päällä kyselemässä kahveista, sillä allekirjoittaneella hienot termit hotpresseistä ja kimppakahveista meni täysin ohi! Erilaisten kahvien lisäksi Gaffela tarjoaa -tietenkin- kuuluisia kuppikakkuja, kakkuja ja myös suolaisia naposteltavia. Joten jos satut pyörähtelemään kesäpäivisin Turun keskustassa - kipaise hakemaan take away -gaffet Gaffelasta! 
...tai vaikkapa parit(kymmenet) kuppikakut kotiin tuliaisiksi! 


Nam.

5 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä! Molemmat paikat on vielä käymättä. Herkkupaikkalista se vaan paisuu, millainen pallo sitä loman jälkeen onkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Kannattaa ehdottomasti käydä! Lyö kyllä Cafe Brahet ja Piknikit kyllä täysin 6-0!
   Gaggui Kaffelan löytää Humalistonkatu 15:sta ja uuden Gaffelan Forum-korttelista sieltä kampaamo 11. Hetken vierestä.

   Lomallahan kuuluu herkutella ;)

   Poista
 2. Kuulin eräältä ystävältäni, joka tilaa oman hääkakkunsa tuolta Gaggui Kaffelasta, että he ottavat vain yhden hääkakkutilauksen per päivä. Ja jo nyt on monet vuoden 2016 kesälauantait varattu!!! Kannattaa siis olla ajoissa liikenteessä, jos mielii hääherkkunsa sieltä saada! Tietysti varsinaisen maun ja ulkonäön voi tarkentaa myöhemmin, mutta päivä tosiaan varata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Kiitos vinkistä!
   Meillä on häät vasta 2017, mutta ensi vuonna siis pitää olla heti yhteydessä kaffelaan! :)

   Poista
 3. Nayttaa hyvalta, onko sinulla tuossa mitaan kunto remonttia ennen haita, olisi mieen kiintoista kuulla siita, ja toinen postaus toive hiusten kasvatus, miten saa kiiltavat ja pitkat hiukset.

  Jenna

  VastaaPoista