Mini Q -arvonnan voittaja

Viikko sitten pyörähti käyntiin aivan ihana arvonta! Arvonta oli yhteistyössä Mini Q:n kanssa ja voittona oli vapaavalintainen Vimman tuote. 
Itse olen ihan hulluna Vimman kuoseihin ja pidänkin tällä hetkellä sormia ristissä, että Mummoleggareita riittää meillekin alennusmyynneistä. 

Tällä kertaa arvonnassa onni suosi nimimerkkiä Sunday, jonka toiveena oli Sademetsän suojassa huppubody (joka on i-h-a-n-a!). 
Laittelethan Sunday minulle pikapikaa sähköpostia osoitteeseen annueblogi@hotmail.com , niin saan yhteystietosi (ja bodyn koon) laitettua Mini Q:n porukalle ja saat huppubodyn kotiin!

Oikein paljon onnea! 

Me ollaan vieläkin ihan lomalla. Tietokone on ollut neljä päivää täysin kiinni ja koitan taas tämän viikon aikana päästä arkeen sisälle ja puuhastelemaan uusien asioiden pariin.
Olemme suunnitelleet isompien tyttöjen kanssa suuren shoppailureissun keskustaan perjantaille ja ensi viikolla lähdemme isimiehen kanssa Lina ja Elle kainaloissa Muumimaailmaan! Kesän ensimmäinen reissu siis tiedossa. Tosin meillä reissu taitetaan yhdellä bussilla määränpäähän, joten kyseessä nyt ei ole mikään sen isompi matka. Ihanaa päästä itsekin pitkästä aikaa katselemaan Muumeja! Lina ja Elle lauleskelevat jo aamupalalla aina mammaa ja pappaa, joten hekin odottavat reissua innolla!

Ihanaa alkanutta viikkoa ja huomenna paluu arkeen! Onko teillä juhannus vierähtänyt pitkäksi?

1 kommentti

  1. Ei voi olla tottaaa! :D Aivan mahtavaa, kiitos todella paljon! <3 Laitan postia tulemaan. =)

    VastaaPoista