Lumoava lukijapäivä (sis. Arvonnan)


Turun kesä, siinä on sitä jotain. Sen tietävät näköjään amerikkalaisetkin. Me Lumoblogien turkulaisvahvistukset päätimmekin kehittää jotain uutta ja samalla ratkaista kolme havaitsemaamme ongelmaa:

Yksi. Kyl tääl Turuuski voidaa treffata! Turku on mielettömän kaunis kaupunki, etenkin kesäisin ja ennen kaikkea tupaten täynnä huippuja ihmisiä, paikkoja, ravintoloita ja yrityksiä, jotka kruunavat kokonaisuuden. Blogitapahtumat järjestetään lähes poikkeuksetta pääkaupunkiseudulla, joten kaipasimme tähän vaihtelua - siitäkin huolimatta, että matkaseura on ollut joka kerta hulvatonta ja meno hilpeää.

Kaksi. Blogit eivät pyörisi ilman lukijoita ja vaikka bloggaajat pyrkivätkin järjestämään paljon kivoja juttuja lukijoille, jäävät kutsut blogitapahtumiin saamatta. Meidän mielestämme te lukijat olette myös tärkeitä ja halusimme viettää seuraavan blogipäivän teidän kanssanne.

Kolme. Elämässä on aivan liian vähän hemmottelua.Siispä vietämme 11.7. kello 12-15 kesäisen lumoavaa blogipäivää kauneus- ja hyvinvointiteemalla, täällä kauniin kesäkaupungin Turun keskustassa. Ja mikä parasta, on lumobloggaajien lisäksi teillä lukijoillakin mahdollisuus päästä paikalle - sen olette todellakin ansainneet!

Luvassa on hemmottelua monesta näkökulmasta, niin paikalla olevien kampaajien tekemien ja kukilla koristelluiden kampausten kuin taitavissa käsissa muodostuneiden herkkujen muodossa. Ennen kaikkea rentoudutaan ja vietetään kolmetuntinen tapahtuma hyvässä seurassa, ilman kiireitä.

Tapahtuman jälkeen jatkamme halukkaiden kesken yhteen valitsemaamme lemppariravintolaamme. Hemmottelutapahtumaan osallistuminen ei velvoita osallistumaan omakustanteiseen ruokailuun, vaan on mahdollisuus tulla jatkamaan löpinöitä ja täyttämään vatsat takuuvarmasti hyvällä ruoalla.


Kommentoimalla blogiemme "Lumoava lukijapäivä" -postauksiin kenen kanssa lähtisit viettämään hemmottelupäivää olet mukana arvonnassa, jossa arvotaan pääsy kymmenelle lukijalle + ystävälle. 
Jo yhteen postaukseen kommentoiminen riittää ollakseen mukana arvonnassa, mutta osallistumalla jokaisessa blogissa kolminkertaistaa voittomahdollisuuden. Muut postaukset löydätte blogeista Pastellipisaroita ja  The Way You Want It. Myös Lumoblogien instagramissa on mahdollisuus osallistua arvontaan.

Arvonta alkaa heti ja päättyy 6.7. klo 22:00. Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi!

Oikein paljon onnea arvontaan ja toivottavasti nähdään hemmottelun merkeissä!

ARVONTA PÄÄTTYNYT!


 

14 kommenttia

 1. Ottaisin mukaan äitini, joka asuu Turussa. Olisi kiva päästä viettämään yhteistä aikaa :-)
  laura.elorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Parhaan ystäväni ottaisin mukaani hemmoteltavaksi :)

  VastaaPoista
 3. Ottaisin mukaan ihanan äitiystäväni joka ehdottomasti ansaitsee hemmottelua! :)
  Sara.suomi@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ottaisin mukaani Jannan, jonka kanssa nähdään yleensä vain hikisissä merkeissä joko portaissa tai juostessa - vähän vastapainoa tälle.
  katja.nyman@outlook.com

  VastaaPoista
 5. Ottaisin mukaani Jannan, jonka kanssa nähdään yleensä vain hikisissä merkeissä joko portaissa tai juostessa - vähän vastapainoa tälle.

  VastaaPoista
 6. Ottaisin mukaani Jannan, jonka kanssa nähdään yleensä vain hikisissä merkeissä joko portaissa tai juostessa - vähän vastapainoa tälle.

  katja.nyman@outlook.com

  VastaaPoista
 7. Ottaisin ystäväni Bigin, joka on raatanut koko kesän töissä :) sanna.kallioinen@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Minä ja mervi Valkoisen lumoissa blogista tullaan juosten :)

  VastaaPoista
 9. Oih, onpa ihana idea, ja pieni hemmotteluhetki kuulostaa taivaalliselta! Harmi, että asun itse kovin kaukana Turusta, mutta ehkä vielä joku päivä pääsen ihastelemaan tuota ihanaa kesäkaupunkia! :)

  VastaaPoista
 10. Moikka,
  mukaan ottaisin hyvan ystavani joka on taman kesan morsianki,

  nennamaria89@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Ottaisin mukaan parhaan ystäväni. :)
  sonja.raumonen@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Siskon ottaisin mukaani :)

  noora.snall @ hotmail.com (välilyönnit pois @-merkin ympäriltä)

  VastaaPoista