Lumoava kesä
Kun eroaminen Kaksplussasta alkoi alkuvuodesta kytemään, niin mietin mihin oma bloggaaminen mahdollisen eroamisen jälkeen joutuisi. Lopettaisinko kokonaan? Se kävi useaan otteeseen mielessä. Hakisinko johonkin toiseen portaaliin? En oikein löytänyt mieleistäni paikkaa. 
Kunnes yhtenä päivänä keskustelin Annan kanssa ja päädyimme siihen, että jonkinlainen bloggaajia ajatteleva yhteisö olisi saatava. Kukas muukaan sen tekisi kuin me bloggaajat itse? Joten päädyimme isommalla porukalla miettimään ja suunnittelemaan tulevaisuutta. Syntyi Lumoblogit.

"Lumoblogit on 1.5.2015 avattu yhtiöittämätön ja voittoa tavoittelematon blogietusivu, joka on rakennettu hartiavoimin, yöaikaan koodaten ja lasten päiväuniajalla uutta luoden. Yhteisömme on syntynyt halusta olla vapaa ja itsenäinen, mutta tarpeesta kuulua johonkin. Haluamme valita mainoksemme (tai mainoksettomuutemme) itse, vastata itse blogiemme palstatilasta ja tuottaa sisältöä meille sopivaan tahtiin, ja siksi sanomme "ei" portaaleille. Ylläpitokustannuksista ja kehitystyöstä vastaavat Lumobloggaajat itse."


Meillä on Lumoblogeissa aivan järjettömän hyvä porukka kasassa - vielä kolme bloggaajaa lymyilevät taustalla odottamassa omaa julkaisupäiväänsä. 
On ollut jännää rakentaa Lumoja tämä kevät, luoda jotain omaa. Nyt tuntuu pitkästä aikaa siltä, että olen kotona. Tää on mun paikka. Tästä mä tykkään! 

Blogin sisältöön Lumoblogeihin kuuluminen ei vaikuta millään tapaa - näette vain sivupalkista myös muiden Lumobloggaajien uusimmat postaukset ja löydätte myös ne Lumoblogien yhteiseltä etusivulta.
Lumoblogien Instagram päivittyy myös tiuhaan tahtiin - oma #lumoinstaajaviikkoni on heti heinäkuun ensimmäisellä viikolla! Myös meidän yhteiseltä Facebook -sivulta löydät kaikki uusimmat postaukset ja siellä pyörii myös ajoittain aivan loistavia arvontoja!Oletteko seuranneet jo aikaisemmin Lumoblogeja? Haluatteko tietää, mitkä kuvat olivat minun kuviani?


4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Anna <3 Oltiin AC:n kanssa vähän liikenteessä :D

   Poista
 2. Ihan mahtava kyllä tuo teidän Lumo! Hyviä blogeja, monia omia suosikkeja sieltä löytyy ja tässäkin nyt uusi lisä omalle lukulistalle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla <3

   Meillä on kyllä mahtava porukka kasassa, vaikka nyt itse sanonkin :D Ollaan iloisia siitä, että ollaan saatu tehdä meistä meidän näköinen sakki ja kaikki ovat olleet täysillä mukana :)

   Poista